Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után volt elég a...

Mennyi idő után volt elég a kevesebb kaja?

Figyelt kérdés
Ha hozzá vagytok szokva ahhoz, hogy sokat esztek, akkor nehéz átállni arra, hogy más milyen ételt, és kevesebbet esztek. Mennyi idő volt megszokni?
2016. dec. 29. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%

5-6 éve nem megy megszokni, máig az a természetes, hogy nagy kalóriatöbbletben vagyok. Jó, extrém speckó étrenddel kicsiben.

Szerintem ez egyéni. Van, aki egy enyémhez hasonló étrenden KÉPTELEN 800 kcal fölé menni, annyira tele van. S ő is fogyni akar, szóval más étrenden sikerült meghíznia.

Az, hogy más az étel, azt könnyű megszokni, több ételcsoportot ki tudtam kapcsolni egyik napról a másikra.

A mennyiség pedig irreleváns, már a térfogat és súly. 30 deka vagy 300? Teljesen mindegy, csak lakjam vele jól (bár a kevesebb és töményebb étellel sokkal jobban szokott sikerülni).

Plusz hullámok vannak. Van, amikor duplaannyi kalória kell ahhoz, hogy ne érezzem azt, hogy éhezem. Az étrend s az elosztás a legfontosabb, de azért vannak korszakok.

A legtöbb változást könnyen megszokom, amennyiben hozzám passzol, csak a kalóriákkal nehéz, akármit is csinálok.

2016. dec. 29. 19:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

8hónapja váltottam életmódot, s kicsit nehéz megszokni, hogy kevesebb van. A más kaja az nem gond, inkább a mennyiség:/

Olyan 3hónap kb. Utána már nem éreztem.

2016. dec. 29. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem 2 nap alatt sikerült leszoknom a zabálásról...Előtte minden nap, óránként tömtem valamit magamba. Szerintem csak erős elhatározás kell.

Mondjuk én már eléggé ki is voltam bukva, hogy hogy nézek ki és mit tettem a testemmel..

2016. dec. 29. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem lassu folyamat volt. Vagyis hozza szoktattam a szervezetemet fokozatosab a kevesebb taplalekhoz, es nem volt olyan gyotredelmes lemondanom a sok kajarol. Az elso nap pl. Nem szedtem repetat, tizoraikor nem egy fankot ettem, hanem inkabb egy narancsot, es igy tovabb. Persze akarni is kell. En igy 2500-2600 kcalrol mentem le 1200ra
2016. dec. 29. 20:49
 5/12 anonim válasza:
51%
Én úgy csináltam hogy munkahelyre nem vittem ennivalót.És harmad annyit ettem mint előtte,2 hét alatt hozzá szokott a hasam,és én is,hogy fáj korog stb... 2 hónap alatt 12kg fogytam 92 kg-ról.
2016. dec. 30. 00:09
 6/12 anonim válasza:
Nekem az első pillanattól könnyebb volt kevesebbet ennem, mert dorkát úgy váltottam, hogy szemét kajákról (amiből kevés is sok kalória), rostdús zöldségekre, amiből szinte akármennyit ehettem, és még mindig kevesebb lett a kalória, mint előtte hamburgeren meg csipeszen volt.
2016. dec. 30. 00:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Megallni konnyu h tobbet egyek de az igazsag az, h iszonyatosan fusztralt vagyok kaloria minuszban. Hal istennek gyosan tudok sulyt felszedni illetve leadni.
2016. dec. 30. 00:26
 8/12 anonim ***** válasza:
2-3 hét volt nekem. Előtte rengeteget ettem, nem voltam jól tőle. Most hogy kevesebbet eszek (1400 kcal naponta) így jobban érzem magam. Az első 2-3 hétben gyakran voltam éhes, néha fájt a fejem is. Fokozatosan kellett volna átállnom, de én egyik napról a másikra tettem. 2 hónapja diétázom egyébként
2016. dec. 30. 00:37
 9/12 anonim ***** válasza:

#3: Én akkor sem zabálok, amikor túleszem magam, mindössze elverem az éhem, a kalóriaegyenlegemnél pedig a saját szemszögemből nézve alig eszem. S ugye, akkor sem fogyok.

Nyilván különbözőek az emberek, kinek ez megy könnyen, kinek az. Pech, ha a kalóriadeficit megy nehezen, hisz az kell a fogyáshoz. Bár az is baj, ha valaki nem tud többletben enni s tömegelni akar...

2016. dec. 30. 02:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én másfajta ételeket kezdtem enni, kalória tekintetében kevesebbet (a sok zöldség miatt), mennyiségre nem, mivel szeretek jóllakásig enni. Kb. 1 hétig volt nehéz, a szénhidrát jelentős csökkentése miatt folyamatosan fájt a fejem 3 napig, legszívesebben állandóan aludtam volna. Aztán ez elmúlt, de egy ideig még eltartott, mire megszoktam a sok főzést, és hogy mindenhova vinnem kell magamnak kaját, mert nem tudok csak úgy beugrani valahova enni. Otthon is meg kell előre terveznem, miket fogok enni, és időben bevásárolni hozzá.
2016. dec. 30. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!