Mennyire válik be fogyás szempontjából, ha este 6 után már nem eszem semmit?

semennyire
ha sportolsz eleget és nem zabálsz össze hülyeségeket, az beválik

Aki ilyen kérdést tesz fel, annak a diétája is valószínűleg egy fos... Az "este x után már nem eszünk" dolog az egyik legnagyobb baromság. Ha nem vagy refluxos, még az ágyban is ehetsz roston csirkemellet párolt brokkolival...
Olvasd el ezt, hasznodra lesz! A lap teteje alatt nem sokkal kezdődik az "alapismeretek" rész.

első vagyok, tapasztalat...illetve inkább az a tapasztalat, hogy akkor voltam a legsoványabb, amikor este 6 -7 fele vacsoráztam és még ettem este 8-9 fele is valami nasit (na jó nap közben is, gumicukrot, szörpöt, csokit, kekszet :D), igaz ehhez hozzájárult, hogy napi szinten bringával jártam mindenhová - néha 20-30 km-erekre is....vagy 60-ra (oda + 60 vissza)...de általában csak a városban tettem egy 20-25 km-es kört ;)
szóval elhiheted, hogy csak akkor fogsz fogyni, ha mozogsz és kevesebb kalóriát viszel be, mint amit felhasználsz

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!