Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire válik be fogyás...

Mennyire válik be fogyás szempontjából, ha este 6 után már nem eszem semmit?

Figyelt kérdés
Kimondottan tapasztalatok érdekelnének! Megj.: napközben diétázom, de nem ész nélkül.
2010. máj. 3. 11:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%

semennyire

ha sportolsz eleget és nem zabálsz össze hülyeségeket, az beválik

2010. máj. 3. 11:19
 2/16 anonim ***** válasza:
42%

Aki ilyen kérdést tesz fel, annak a diétája is valószínűleg egy fos... Az "este x után már nem eszünk" dolog az egyik legnagyobb baromság. Ha nem vagy refluxos, még az ágyban is ehetsz roston csirkemellet párolt brokkolival...

Olvasd el ezt, hasznodra lesz! A lap teteje alatt nem sokkal kezdődik az "alapismeretek" rész.

[link]

2010. máj. 3. 11:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Tapasztalatot kértem, nem minősítést.
2010. máj. 3. 11:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt ajánlják az okosok, hogy lefekvés előtt 2-3 órával ne együnk. Szóval csak akkor ne egyél 6 után, ha mondjuk este 8-kor szoktál lefeküdni aludni. Nem tudom mért ilyen bűvös idő ez az este 6. Én nem is tudnám ezt betartani. Van, hogy este 7-8-kor érek haza edzésről és akkor állok neki vacsizni. Mégis szépen halad a fogyásom, 3 hónap alatt 12kg minusz és még egyszer sem stagnáltam.
2010. máj. 3. 12:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. máj. 3. 12:13
 6/16 anonim ***** válasza:
Tapasztalatokat kérsz? Szuper... szóval ha azt mondom neked, hogy ne kínozz állatokat, mert az fáj nekik, akkor te addig kínzod őket, míg egyikük tapasztalatból el nem mondja neked, hogy ne nyúzd le élve, mert fáj neki??? Basszus ezek tények amiket leírtam, olvasd el a linket amit beraktam. Ha meg lusta vagy rá és várod a csodát, mint a többi cucu, akkor sosem fogsz kinézni sehogy. Ez már nem az én problémám :)
2010. máj. 3. 12:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Ja igen, és még mindig nem ismerjük a diétádat. Mivel a 6 után nem evés hülyeség, így a diétád is valószínűleg tök rossz... ha meg az rossz, akkor minden mindegy.
2010. máj. 3. 12:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Köszönöm.
2010. máj. 3. 12:23
 9/16 anonim ***** válasza:

első vagyok, tapasztalat...illetve inkább az a tapasztalat, hogy akkor voltam a legsoványabb, amikor este 6 -7 fele vacsoráztam és még ettem este 8-9 fele is valami nasit (na jó nap közben is, gumicukrot, szörpöt, csokit, kekszet :D), igaz ehhez hozzájárult, hogy napi szinten bringával jártam mindenhová - néha 20-30 km-erekre is....vagy 60-ra (oda + 60 vissza)...de általában csak a városban tettem egy 20-25 km-es kört ;)

szóval elhiheted, hogy csak akkor fogsz fogyni, ha mozogsz és kevesebb kalóriát viszel be, mint amit felhasználsz

2010. máj. 3. 12:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Elakadt a tű a kérdezőnél... "tapasztalat, zipp, tapasztalat, zipp, tapasztalaaaaaatooookrraaaa vagyok kiváncsi... zippp" :D :D :D
2010. máj. 3. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!