Volt aki kipróbálta hogy csak iszik egy hétig, és nem eszik?
Én kipróbáltam, 7 napig bírtam, de utána amikor újra ettem, nagyon rosszul lettem. Ezenkívül a 7. napon már kb az ágyból sem bírtam felkelni, már a sétálás is nehézséget okozott.
Azt nem tudom, hogy mennyi fogytam tőle, de vissza is híztam hamar.
Persze, ismertem ilyet. Az ügyeletre hozták be hozzánk, nagyon rosszul volt mert tartósan alacsony volt a cukra. Amikor ellátuk jobban lett.
Egyébként így akármennyit is fogynál, garantáltam vissza fog jönni a duplája az azt követő falásrohamok miatt.
Dr
Annyira sose voltam kíváncsi, csak 5 napig terveztem nem enni, de 4,5 után megéheztem és ettem, nem vagyok én mazochista :)
Fogalmam sincs, fogytam-e, gondolom, igen, de nem tartósan. Jól éreztem magam, nem bántam meg, az bizonyos, de ma már 2 napig nem bírom kerülni a fehérjét, mert nem bírom az izomvesztés gondolatát :D Kicsit túlreagálom, de azért ez még egészséges dolog.
Tudom, hogy 2 kilónál többet nem fogyhatok így, az pedig nekem semmi, a fokozódó izomvesztés és az anyagcserelassulás pedig nem hiányzik, ahogy más negatív hatások sem.
Egyszer három napig csak piáltunk és nem ettünk.
Eléggé megviselt. :(
igen de hulyeseg nehogy megcsinald
en belazasodtam a vegere
Több volt, mint 1 hét. Nem tudom pontosan, mennyi.
8-9 kg lement.
Nem voltam jól. Nem csak nem ettem, aludni se tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!