Valaki segítene nekem?
Figyelt kérdés
163 cm vagyok és 56 kg, így nem érzem jól magam, szeretnék fogyni, utána egy kicsit alakot formálni is. Valaki csinálná velem vagy segítene egy otthoni edzéstervben?2016. dec. 22. 12:08
1/3 anonim válasza:
Mivel ilyen idióta címet választottál, remélem csak egy úthenger sofőr segít.
2/3 anonim válasza:
Szia! Hány éves vagy? Szerintem ehhez a magassághoz nem kell már nagyon fogynod. Ne az legyen az etalon hogy sovány legyél, mint egy VS modell, nem szép az!
Egyél fehérjében gazdag ételeket, szénhidrátból a lassan felszívódót válaszd, zsírt pedig mértékkel fogyassz.
Sportot sose hanyagold, heti 3-4 alkalommal mozogj minimum fél órákat. Ajánlom otthonra Rubint Réka alakreformos tornáit. Kihívás már 1 blokkot is végigcsinálni ha valaki nincs jó kondiban :)
Én 12 kg-t fogytam, de közben izmosodtam is, úgyhogy ne mindig mérlegen méregesd magad, figyeld a tükröt és a centikben lévő változást.
Remélem segítettem. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 2.
2016. dec. 28. 09:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!