Izomból fogytam, ugye?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyókúrázni, kevesebbet és mást eszek, plusz egy telefonos applikáció tréningje alapján felülésezek minden nap. Fogytam is majd három kilót, de a pocakom nem lett kisebb. Izomból fogytam? Másik kérdésem, ha ez így megy tovább, és követem a telefonos app tréningjét, akkor izmos, de nagy hasam lesz?2016. dec. 20. 20:37
1/3 anonim válasza:
Nagyon kevés az info. Nem írtad, miket és mennyit eszel, mennyi fehérje van benne, hány kilóról indultál, mikor kezdted, magasság, nem, esetleg életkor.
2/3 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Az én hasam alig lett kisebb 20 kiló fogyástól s én tuti nem izomból fogytam elsősorban.
Ha normálisan eszel (elég fehérjét, nem koplalsz s a jelen izomtömegednek megadod a fenntartásához szükséges terhelést), akkor nem kell ilyeneken gondolkodnod, tudod, hogy minimalizálva van az izomveszteség (amúgy visszaépül elég könnyen, ha már egyszer volt, de nyilván jobb, ha eleve nem veszted el buta fogyás miatt).
Mindenre kell edzeni, elég a hasprés heti 3-szor (hogy app minek a hasedzéshez, nem tudom, de mindegy) s a hasedzés nem függ össze a zsírvesztéseddel kb. semennyire.
3/3 anonim válasza:
Ami az utolsó kérdésedet illeti: Ha folytatod a fogyást, akkor lefogy a hasad, szóval nem lesz nagy. Hogy izmossá válik-e, az attól függ. Kalóriadeficitben max. kezdőként izmosodhat egy picit, de ha kevés fehérjét, esetleg túl kevés kalóriát is eszel és izmot bontasz, akkor erre sem számítanék nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!