Sajat sutesu kenyer beillesztheto az egeszseges eletmodba?
A sima kenyér is beilleszthető. Csak a megfelelő mennyiségben kell fogyasztani.
De ha rosszul vagy tőle, akkor arra kéne rájönni, hogy mitől vagy rosszul pontosan. Lehet, hogy a saját sütésűtől is rosszul lennél.
Ha a zab szerinted neked egészséges s nem vagyok ilyen whole30-as vagy mifene, ahol a rántotta is egészségtelen, ha palacsintának használod (nekem fura, hogy nem az összetétel számít, hanem a szerepkör, de ők tudják), akkor mi lenne vele a gond?
Egyeseknek az is belefér, amit nem tartanak ideálisnak, de néha kis mennyiségben semmi bajuk tőle s jólesik, lelkileg akkora pluszt ad, hogy ellensúlyozza az esetleges gondokat véleményük szerint...
Ez igazából a te döntésed. Van, akinek a tk liszt egészséges, van, aki nagy ívben elkerüli. Nekem az alma és a zab se jó, de kis mennyiségben néha eszem, mert úgy belefér. Nemcsak "egészséges" és "egészségtelen, kerülendő" van, sok számít a mennyiségen s vannak más tényezők, amikor roppant komplikálná az eletet a nagy fegyelem.
Ha napi szinten eszed, akkor nyilván ügyelj a megfelelő összetételre. Ha nem tartod rossznak a zabot vagy az élesztőt, mi lenne a gond a zabkenyérrel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!