160 cm vagyok és 45-47 között mozog a súlyom. Ez elvileg normális, mégis eléggé meglátszik a hasamon. Mivel tudnék fogyni a hasamról? Azt szeretném ha lapos lenne, mint régebben, de azt hallottam ahoz nem elég az edzés:S L/17
a kérdezőnek: [link]
persze ugye a bmi nem teljesen pontos, de az tuti, hogy 5-8 kg még bőven elférne rajtad - legjobb, ha ezt sportolással szeded fel
Megértelek,én 173 cm voltam és 55 kiló a hasam mégsem volt lapos,nekem a rendszeres étkezés és a sport segített.
Sportnál legfőképpen hasizom erősítő módszerek,gyakorlatok,és rendszeres edzés és figyelj a RENDSZERES az étkezésre!!!Rendszeresen egyél,inkább az átlagostól egy kicsit kevesebb kalóriájú ételeket fogyassz.Próbálj meg naponta 4-5x enni ,reggeli a legfontosabb,ha éhes vagy még a délelőtt folyamán akkor valami tízórait egyél,de abból ne sokat,majd ebédre ne túl zsíros ételeket,uzsit ,én de annyira a vacsit nem javaslom,de ha általában vacsorázol,akkor 6 óra előtt,és lehetőleg ne főtt ételt,de NE koplalj semmi szín alatt.Azzal végül az ellenkező hatást fogod elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!