Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok megalázó kommenteket?

Írnátok megalázó kommenteket?

Figyelt kérdés

Sokat segítenétek vele. Nem provokálás vagy akármi, csak szükségem lenne motivációra a fogyáshoz és eddig az működött, hogy megaláztak...

Itt van pár dolog rólam: 17 éves vagyok, még nem volt pasim, kövér vagyok, átlagosak a tanulmányi eredményeim, nem tudom mihez kezdek az életemmel suli után, gyenge az akaraterőm és nem vagyok életrevaló.

Szóval ha tudnátok sértő kommenteket írni akkor sokat segítenétek a fogyásban. Előre is köszi

2016. dec. 14. 18:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Utolsó! Kössz a tippeket, tudom mit kéne csinálni de nem megy. A többi válaszolót nem kell leszólni mert tényleg sokat segített az amit írtak. Nehéz rávenni magam, hogy ebben a hidegben elmenjek kocogni vagy hogy ne vacsorázzak és ebédre csak levest egyek pl. És mikor látom, hogy tőlem soványabbak nyugodtan ehetnek akármit és mégis soványak akkor elfog egy ilyen szar érzés, és undorodom magamtól is olyankor
2017. jan. 1. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!