Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok megalázó kommenteket?

Írnátok megalázó kommenteket?

Figyelt kérdés

Sokat segítenétek vele. Nem provokálás vagy akármi, csak szükségem lenne motivációra a fogyáshoz és eddig az működött, hogy megaláztak...

Itt van pár dolog rólam: 17 éves vagyok, még nem volt pasim, kövér vagyok, átlagosak a tanulmányi eredményeim, nem tudom mihez kezdek az életemmel suli után, gyenge az akaraterőm és nem vagyok életrevaló.

Szóval ha tudnátok sértő kommenteket írni akkor sokat segítenétek a fogyásban. Előre is köszi

2016. dec. 14. 18:33
1 2
 1/11 anonim válasza:
63%
Lődd fejbe magad, ha már itt sajnáltatod magad.
2016. dec. 14. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Na, ide figyelj, hájpacni! Persze, hogy nem volt még pasid, mert senkinek sem kell egy zsírdisznó. Átlagos tanulmány... Szóval még lusta is vagy. Persze ez a kettő összefügg. Nincs akaraterő abbahagyni a zabálást, nincs akaraterő sportolni, és nincs akaraterő tanulni. Na, kapd össze magad, ha akarsz valamire jutni az életben! Remélem, segítettem!
2016. dec. 14. 18:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek.
2016. dec. 14. 19:02
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Csodálkozol hogy nem volt pasid???Dagadt vagy,nem kellesz senkinek!!Menj el vágóhídra vagy zsírkeszívásra !!Soha nem fogsz lefogyni !!!(remelem tudtam segiteni)
2016. dec. 14. 20:52
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

Elég szégyen rád nézve, hogy ha a negatív erőből merítesz motivációt.

Előbb inkább önfejlesztéssel kéne kezdened, mert akkor negatív hullám vesz téged körül, hogy csoda, hogy még nem lettél depressziós.

Ajánlom figyelmedbe Szabó Péter motiváció előadó anyagjait a youtube-on.

Miért gondolod,hogy a negatív beszólás segít neked?

Mi lenne, ha választanál egy példaképet, és kitűznéd magad elé, hogy hasonlóra formálod magad.

És íme, ez nem egy negatív beszólás, hanem egy pozitív hozzásegítés az akaraterőd növeléséhez!

2016. dec. 14. 21:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Mennyiért adod a sonkáid?
2016. dec. 14. 21:51
 7/11 Lipton. ***** válasza:
74%
Ilyen hozzáállással soha nem lesz pasid, és nem is fogsz lefogyni!
2016. dec. 14. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is motivációs problémáim voltak.

Ilyenkor olyan ruhákat néztem ki magamnak amelyek nem állnának jól nekem.

Vagy sikersztorikat olvasgattam.

Igy sikerült is

2016. dec. 15. 14:04
 9/11 anonim válasza:
Likeold be a lifetiltet facebookon.
2016. dec. 22. 00:50
 10/11 anonim válasza:

Bocs Hozzászólók, de Ti még is hogy gondoljátok?

A Kérdező (meg általában a kérdezők) azért írnak ide, mert tanácstalanok, esetleg támogatásra, biztatásra van szükségük.

Azzal, h. valakit rengeteg negatívummal lealáztok, nem oldódik meg a problémája, hanem még inkább önbizalom-hiányosok, depis lesz (szerintem a Kérdező is kissé az).

A Kérdezőnek meg azt javaslom, h. rendszeresen sportoljon, ill. írja, h. mikor mit edzett (edzésnapló), és hetente mérje magát. Akkor egy idő után számokban is kifejezhető lesz az eredmény. A kiinduló állapotról készíts v. készíttess egy fotót örök mementóként!

Szorgalom, rendszeresség és kitartás - akkor meg lesz az eredmény!

+ figyelj az étkezésedre is!

2017. jan. 1. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!