Írnátok megalázó kommenteket?
Sokat segítenétek vele. Nem provokálás vagy akármi, csak szükségem lenne motivációra a fogyáshoz és eddig az működött, hogy megaláztak...
Itt van pár dolog rólam: 17 éves vagyok, még nem volt pasim, kövér vagyok, átlagosak a tanulmányi eredményeim, nem tudom mihez kezdek az életemmel suli után, gyenge az akaraterőm és nem vagyok életrevaló.
Szóval ha tudnátok sértő kommenteket írni akkor sokat segítenétek a fogyásban. Előre is köszi
Elég szégyen rád nézve, hogy ha a negatív erőből merítesz motivációt.
Előbb inkább önfejlesztéssel kéne kezdened, mert akkor negatív hullám vesz téged körül, hogy csoda, hogy még nem lettél depressziós.
Ajánlom figyelmedbe Szabó Péter motiváció előadó anyagjait a youtube-on.
Miért gondolod,hogy a negatív beszólás segít neked?
Mi lenne, ha választanál egy példaképet, és kitűznéd magad elé, hogy hasonlóra formálod magad.
És íme, ez nem egy negatív beszólás, hanem egy pozitív hozzásegítés az akaraterőd növeléséhez!
Nekem is motivációs problémáim voltak.
Ilyenkor olyan ruhákat néztem ki magamnak amelyek nem állnának jól nekem.
Vagy sikersztorikat olvasgattam.
Igy sikerült is
Bocs Hozzászólók, de Ti még is hogy gondoljátok?
A Kérdező (meg általában a kérdezők) azért írnak ide, mert tanácstalanok, esetleg támogatásra, biztatásra van szükségük.
Azzal, h. valakit rengeteg negatívummal lealáztok, nem oldódik meg a problémája, hanem még inkább önbizalom-hiányosok, depis lesz (szerintem a Kérdező is kissé az).
A Kérdezőnek meg azt javaslom, h. rendszeresen sportoljon, ill. írja, h. mikor mit edzett (edzésnapló), és hetente mérje magát. Akkor egy idő után számokban is kifejezhető lesz az eredmény. A kiinduló állapotról készíts v. készíttess egy fotót örök mementóként!
Szorgalom, rendszeresség és kitartás - akkor meg lesz az eredmény!
+ figyelj az étkezésedre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!