LÁNYOK! Adnátok nekem kommenteket, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? 45 kg vagyok,13/L..ezt elfogadom,de a hasam hályas..Mit tegyek ezellen? Amugy tökre normáis a 45 kg nem? DE A HÁLY...hogy tüntessem el?2012. márc. 31. 18:43
2/12 anonim válasza:
1, az háJ és nem háLY!
2, ez a testsúly teljesen normális ilyen korban (bár magasságot nem írtál hozzá)
3, hasizomgyakorlatokat kell végezni, pl. felüléseket
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor HÁJ! a magasságom :158 CM!! Szörnyű! utálok magas lenni! Bár nem én vagyok az osztályunkba a legmagasabb! A fiúk meg olyan kicsik! alacsonyabbak! ez még változhat persze ugye? ugye nem leszek magasabb mint 1 fiú?? :(
2012. márc. 31. 19:21
4/12 anonim válasza:
158 cm neked magas ?:O
akkor mégis hányadikas vagy ??? 3 ??
5/12 anonim válasza:
Drága... a 158 cm alacsonynak számít. :) Ahhoz a 45 kg teljesen jó, ráadásul nem háJas a hasad, hanem mivel még csak 13 éves vagy ez ilyen kis "babaháj". Minden gyereknek van, ezután fogsz nőiesedni... Egyébként sportolj!
6/12 anonim válasza:
Loool... -.- Már megbocsáss de elég szűk élettered lehet, ha szerinted 158 cm az magas... A te 158 centidhez tökéletes súly a 45 kg. Ha tovább fogysz anorexiás, bulimiás leszel és szép lassan elfogysz és hogy ezt lefordítsam a te szűk látókörű piciny agyacskád nyelvére: megdöglesz!
Ne akarj fogyni és ne hallgass arra az elmebetegre (még ha te is voltál az) aki azt mondta neked hogy HÁJAS vagy!
7/12 anonim válasza:
12 vagyok, 167 cm ;DD
amúgy meg felülések, vagy napi 120 hasprés. bátyámnak elég durván kockahasa van tőle..
8/12 A kérdező kommentje:
köszi a segítséged! az a válaszoló amelyik azt mondta hogy :megdöglesz,szégyelje magát! dögölj meg xDDD
2012. márc. 31. 21:51
9/12 anonim válasza:
Írj be esetleg a: Sport, mozgás kategóriába, hátha ott tudnak valami jó kis feladatot a felülésen kívül.
10/12 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2012. ápr. 1. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!