LÁNYOK! Adnátok nekem kommenteket, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? 45 kg vagyok,13/L..ezt elfogadom,de a hasam hályas..Mit tegyek ezellen? Amugy tökre normáis a 45 kg nem? DE A HÁLY...hogy tüntessem el?2012. márc. 31. 18:43
11/12 anonim válasza:
Tisztázzuk én nem azt írtam hogy dögölj meg csak ha le akarsz fogyni a még növésben lévő szervezeteddel akkor annak egyáltalán nem lesz jó vége. Sose kívánnék senkinek se olyat hogy dögöljön meg, mert tudod rohadtul nem vicces dolog ha például valaki rákos. Hidd el tudom miről beszélek. Ezt az utóbbi mondatodat betudom a fiatalságodból származó tudatlanságodnak. Ha felnősz és találkozol majd IGAZÁN beteg emberekkel akkor majd kétszer is meggondolod miket mondasz/írsz. És tényleg ne foglalkozz a HÁJADDAL mert mindenkinek volt szinte és még úgyse kell senkinek se mutogatnod, meg pár év alatt mind el fog tűnni.
12/12 A kérdező kommentje:
Oké..na béke :)
2012. ápr. 5. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!