Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jo étrend?...

Szerintetek ez jo étrend? Szálkásítás végett. (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Reggeli: 3 glutenmentes pufi rizs 90%-os pulykamell sonkaval

Delelott: 2 feherje 1 tojassargaja tukortojaskent

Ebéd: laktozmentes tejszines pulykamell(150g) barna rizzsel (60g)

Delutan: Szintén

Vacsorára: Iso Whey Zero feherje

Víz: 2-3 liter

( Persze ezek mellett kondizas, edzes elott L-karnitin)

Valamit kellene rajta valtoztatni, vagy ez igy jo ? A testzsirom alacsony igy remelem a kemeny diétanak es az edzesnek lesz eredmenye. Esetleg valami amitől meg hatékonyabb lesz ? 17L

2016. dec. 13. 22:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha alacsony a testzsírszázalékod, akkor miért akarsz fogyni? Nem értem.

Az ISO Whey edzés után menjen.

2016. dec. 14. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
Ennyi rosttal az lesz az eredménye, hogy tönkreteszed az emésztéyed.
2016. dec. 14. 07:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Komolyan nem eszel semmilyen zöldséget? :/

Persze, meglesz az eredménye. Férfias alak és a menzesz elmaradása, hozzá emésztési problémák, miegymás. Sok sikert.

2016. dec. 14. 09:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Mitől lenne férfias alakja?
2016. dec. 14. 09:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem magamtól talaltam ki:/ Izmos a testalkatom kezilabda miatt es most még jobban lekell magam szalkasitani, vékony vagyok félre ne értsetek nem egy kigyúrt vagyok, de most az életem vett egy nagy fordulatot es a modellkedesnel kötöttem ki " ehhez a szakmához kicsit lejjebb kell adnom az izmom"
2016. dec. 14. 09:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd már meg a fittnesz modelleket kérlek...

Az tényleg egy szakma amit simán úzhetsz még 40 évesen is... de az anorexiás tinimodellkedés 1-2 év aztán lecserélnek... te meg járkálhatsz orvostól orvosig a hiánybetegségeiddel...

2016. dec. 14. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:

#4: attól, hogy az eleve alacsony testzsírszázalékát akarja tovább csökkenteni. Lefogy mellből, a nőies formákat izmokra cseréli. Nézd meg a női testépítőket, szerinted nem férfiasak? Ehhez hozzájön a szerintem kissé alacsony zsírbevitel, ezek együttesétől a hormonrendszere is zavart szenvedhet.

Bár nem sok rizst (pufirizst) eszik, azt nyugodtan le lehetne cserélni ugyanannyi kalóriában zöldségekre. 300 g pulykamell meg még fehérjepor szerintem túl sok fehérjéből, utóbbi szerintem bőven felesleges. Vagy ha marad, az uzsonna lehetne másfajta ételből. Nagyon egyoldalú ez az étrend, nem hiszem, hogy valaki sokáig bírja.

2016. dec. 14. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:

"Lefogy mellből, a nőies formákat izmokra cseréli."

aztán mégis miből építené azokat az izmokat, ha éppen fogy??

arról nem is beszélve, hogy egy nő gyógyszerek nélkül nem tud férfias izomzatot növeszteni... a natural maxát, ami egyáltalán nem férfias is 3-4 év tömegnövelő étrend és kemény súlyzós edzés lenne elérni... de még akkor is nőies lenne...

ne beszélj bele olyanba, amiről fingod nincs...

2016. dec. 14. 17:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A fehérjebeviteled brutális, ezt felejtsd el! A fehérjepor teljesen felesleges. Neked elsősorban szálkásítanod kell. Ehhez kardió edzés és diétás étrend szükséges. Mivel már kellőképpen izmos vagy a kézinek köszönhetően, így bátran belevághatsz a szálkásításba.

Az étrendedbe ezeket az ételeket ajánlott beiktatni: zabpehely, barnarizs, néha főtt krumpli is belefér, hajdina, köles,rozskenyér vagy tk kenyér. Húsok közül a soványabbak érdemes előnyben részesítened, mint pl.: csirkemell, pulykamell, tengeri halak, soványabb marhahús. Viszont időnként beiktathatsz olyan napokat amikor zsírosabb húsokat is eszel vagy belsőségeket. Jó fehérjeforrás még a tojás, túró. A zöldségek kiemelten fontosak, edd őket bátran. :) Gyümölcsöket sem kell száműznöd, bár ez nagyon egyéni, hogy kinek mi fér bele gyümölcsökből. Nekem belefér napi 1-2 alma, neked is ki kell tapasztalnod ezt.

Az makrók arányát szintén neked kell kitapasztalnod. Támpontot adhat ez az átlagosan megadott arány:

1-2g/ttkg CH

2-2,5g/ttkg FEHÉRJE

0,6-0,8g/ttkg ZSÍR

Nekem az alacsony ch bevitel nem jött be, ezért azt kicsit megemeltem. Ellenben a zsírt csökkentettem. Az kb annyi amit írtam (0,8g/ttkg). Így sokkal jobban érzem magam, jobb a közérzetem. Neked is ki kell tapasztalnod hogy milyen aránnyal tudsz szépen szálkásodni.

Azt még hozzátenném, hogy mindenki más és más. Nem mindenkinek jön be ugyanaz az étrend/makro arányok. A extrém alacsony ch pedig egyáltalán nem egészséges, ezt nem is javaslom. Lehet hogy valakinek bejön, de szerintem a leghatásosabb az, hogy egy átlagos ch bevitel mellé (ez kb 3g/ttkg) a zsírbevitelt alacsonyabban tartjuk. Persze nagyon levinni a zsírt sem szabad, legalább a szükséges kalóriamennyiség 10%-át fedezzük zsírból naponta!

+ még egy tanács: Ne feszülj rá annyira. Ha folyton azon görcsölsz és naponta méred magad, vagy nézegeted magad a tükörben, akkor azzal csak hátráltatni fogod a folyamatot a stressz miatt. Nyilván nem 1 hét amíg leszálkásítasz. De ha folyamatosan edzel és tartod a neked megfelelő étrendet, akkor idővel el fogod érni a célodat! :)

Sok sikert Neked! (Egy szintén modell) :)

2016. dec. 14. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:

"2-2,5g/ttkg FEHÉRJE"

2gramm* testtömeg is csak a testépítőknek kell, az afölötti bevitel pedig kox nélkül teljesen felesleges, nincs olyan fehérjeszintézise senkinek, hogy indokolható lenne...

2016. dec. 14. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!