Ez az étrend jó?
16f 172cm 53kb
Az a bajom hogy fel vagyok fújódva mindig pedig eddig is figyeltem a kajára és mind ha fel lenne vizesedve a derekam kicsit pedig a kezem lábam mindenem nagyon vékony de a hasam szar
Reggeli
2 szelet magvas rozs kenyér
2 szelet csirke vagy pulyka mell sonka
Ebéd
2 db tojásból rántotta 2 sárgával
ebéd
uborka tejföllel kicsi sóval
2db főtt tojás
Ezt az étrendet találtam ki .
Mellete sokat sétálok/biciklizek este pedig csinálnák fekvőtámaszokat hasizom gyakorlatot és van egy egykezes súlyzóm azzal gyakorlatokat
Szerintetek ez megfelel ahoz hogy szálkás legyek ?
Nem jo. Nem fogod birni. Fontos a valtozatos etkezes, nem csak az egeszseged szempontjabol, hanem mert konnyebb es elvezetesebb ugy vegig csinalni a szalkasitast.
Egyebkent pedig sokkal tobb feherjere es mindenre lenne szukseged, mert -bar igy is vekony vagy- nehany het utan nem izmosodni hanem fogyni fogsz. Ami pedig hidd el nem lenne jo, ezekkel az adatokkal...Hus, feherjeturmix -ezekkel probalj megbaratkozni.
Nezz, kutass a neten, mert szerintem rosszul ertelmezted a szalkasitast-izmosodast (egyebkent az utobbit ajanlom neked).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!