Hogy hogy mindenki nagyon vékony?
Nem mindenki :)
Én fiatalon annyit ettem, amennyit akartam és kifejezetten vékony voltam, sőt, inkább sovány, mindig hízni akartam, de nem ment.
Olyan 25 éves koromtól "fognak" rajtam a kilók. Most is vékony vagyok, de már nem túl vékony. És már nem is ehetek korlátlanul bármit.
Szerintem az a baj, hogy mindenki egyforma akar lenni. Pedig az a jó, hogy nem mindenki ugyanolyan. Nem csak egy fajta valami lehet szép. És nem is mindenkinek ugyanaz tetszik.
A másik meg, hogy sokan 30-40 évesen is úgy akarnak kinézni, mint egy 14 éves kislány. Ez nem normális és nem is egészséges.
Sokféle eset van, de nézzük azokat, akik sokat esznek és vékonyak. S most hanyagoljuk a felszívódási problémákat :)
Extrém gyors anyagcsere. Nem jó, mert rengeteget kell enni ahhjoz, hogy ne fogyjon el és sok szerencsét az izomépítéshez... Nem cserélnék velük, mondom ezt sok év fogyási próbálkozás után :D Én stagnálni tudok pompásan, csak egyszer fogyjak le.
De vannak olyanok (pl. én), akiknek nem extrém gyors az anyagcseréjük, de nagyon begyorsul, ha többletben ennénk, szinte teljesen megszüntetve a többletet. 1-2000 kcallal a szükséges mennyiség felett iszonyatosan lassú a hízás, évi szinten már megjelenhet valami apró változás. Úgyhogy az ember ehet bármennyit, szinte mindig szinte teljesen stagnál. Gondolom, izmosodni azért tud, az más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!