Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy hogy mindenki nagyon vékony?

Hogy hogy mindenki nagyon vékony?

Figyelt kérdés
Pedig sok ember nem is sportol akkor hogyhogy olyan sokan 50 kilósak ? Vagy nem esznek semmit ?

2016. dec. 4. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van aki rengeteg jóminőségű kaját eszik, mag van aki azt hiszi keveset, pedig magas kcal tartalmú szemetet...
2016. dec. 5. 07:20
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem mindenki :)

Én fiatalon annyit ettem, amennyit akartam és kifejezetten vékony voltam, sőt, inkább sovány, mindig hízni akartam, de nem ment.

Olyan 25 éves koromtól "fognak" rajtam a kilók. Most is vékony vagyok, de már nem túl vékony. És már nem is ehetek korlátlanul bármit.

Szerintem az a baj, hogy mindenki egyforma akar lenni. Pedig az a jó, hogy nem mindenki ugyanolyan. Nem csak egy fajta valami lehet szép. És nem is mindenkinek ugyanaz tetszik.

A másik meg, hogy sokan 30-40 évesen is úgy akarnak kinézni, mint egy 14 éves kislány. Ez nem normális és nem is egészséges.

2016. dec. 5. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Sokféle eset van, de nézzük azokat, akik sokat esznek és vékonyak. S most hanyagoljuk a felszívódási problémákat :)

Extrém gyors anyagcsere. Nem jó, mert rengeteget kell enni ahhjoz, hogy ne fogyjon el és sok szerencsét az izomépítéshez... Nem cserélnék velük, mondom ezt sok év fogyási próbálkozás után :D Én stagnálni tudok pompásan, csak egyszer fogyjak le.

De vannak olyanok (pl. én), akiknek nem extrém gyors az anyagcseréjük, de nagyon begyorsul, ha többletben ennénk, szinte teljesen megszüntetve a többletet. 1-2000 kcallal a szükséges mennyiség felett iszonyatosan lassú a hízás, évi szinten már megjelenhet valami apró változás. Úgyhogy az ember ehet bármennyit, szinte mindig szinte teljesen stagnál. Gondolom, izmosodni azért tud, az más.

2016. dec. 5. 13:50
 14/15 anonim válasza:
alak, genetika, és nem feltétlenül kevés hanem egészséges étrend...
2016. dec. 29. 11:53
 15/15 GTMusic válasza:
Semmi köze a genetikához. Egyszerűen éhezünk. Nekem 15 kg-al többnek kéne lennem. El kell tartanom egy lányt, aki 40 kg. Diplomája van, és egyéb végzettségei is, de nem kap állást. Van egy Goldija és rá is sok pénz megy el. Ételre nem marad. A családja nem volt hajlandó eltartani. Én hiába dolgoztam mindig is sokat. Javasoltam neki, hogy kifoghatna egy pasit, aki eltartja, de egy társkeresőre sem hajlandó felmenni. Így mindketten örök éhező szinglik vagyunk. És szeretem volna megtalálni a többi éhezőt, de folyton kövér emberekbe ütközök, akik panaszkodnak, hogy éheznek. Lehet, hogy csak mi ketten vagyunk.
dec. 10. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!