Nem értem, miért mondja mindenki, hogy már túl vékony vagyok, amikor még mindig nem lapos a hasam?
Sziasztok ! 16 éves vagyok 185cm és 68kg
A hét 6 napján 2x futok... tehát egy héten 12x futok 6-7km-t , 3x járok konditerembe . 1 nap nagyjából 1700kcal viszek be(több fehérje , kevés szénhidrát) , és a 2 futás együtt nagyjából 600-700kcal-t éget el , de a hasamról a zsír még mindig nem tűnt el... valamit rosszul csinálok ?
Most csak ugye vicceltek ,hogy csak zsírleszívással lehet lapos a hasam , ugye ?
Hozzá kellene tennem ,hogy ezt az egész edzés,futás,kaját 2 hete tartom be és 70kg-val kezdtem .
Akkor viszont még nem reménytelen :) A kérdésedből úgy tűnt, hogy már mindenhonnan minden lement, csak pont a hasadról nem :) Idő kérdése, és dolgoztasd a hasizmodat is!
Arra számíts, hogy idővel izmaid lesznek, amik tök jól néznek ki, de a mérleg ugyanúgy fogja mutatni mint ha zsír lenne az :) A ruháidnak higgyél, meg a környezetednek. És fontos, hogy keress valami olyan sportot amit szeretsz és szívesen csinálsz, hogy később se menjen el tőle a hangulatod. Jövő hétvégén lesz Bp-n a Sportágválasztó ha jól tudom, keress rá, nézd végig, próbálj ki mindent!
Hát...izé :D . Igazából már tényleg csak a hasamon van felesleg ... és több mint 1 éve kosárlabdázom :) .
Eddig stabilan 70kg voltam ezalatt az 1 év alatt , de láttam ,hogy szinte az összes csapattársam szálkás , kockás a hasuk , ezért elhatároztam ,hogy nekem is legyen :D.
az etióp nemzeti válogatottban játszol?
elég furcsa hogy 185cm és 68 kilóval neked van a legnagyobb hasad
Írtam ,hogy csak a hasamon van kb. 1-2kg zsír :)
Igazából reggel , mikor felkelek már látni valamit a kockákból , de még nem elég :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!