Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki fogyás? (bővebb lent)

Valaki fogyás? (bővebb lent)

Figyelt kérdés

Na szóval, tudom elég fiatal vagyok, még stb. stb. 13 éves vagyok, kb. 170 cm, 71 kiló.Nyugi, én is tudom mit írtam...71 kiló. Szeretnék fogyni kb 20-25 kilót, fontos, hogy nem egyik hétről a másikra.Nekem akár évekig is jó lenne, csak működjön.Valaki tudna valamilyen tippet adni amit napi rendszerességgel elvégezhetnék, fogyás érdekében?Mondom még egyszer, nem sürgetem, ráérek évekig is vele, csak hasson, mert akkor napi elintézendő dolgokká alakulna, nem tudnék utána lefeküdni, anélkül, hogy tudom nem csináltam meg. Diéta az mellőzéses, mert szeretek enni, és pénzem se nagyon van venni diétás dolgokat (pl zöldségek, gyümölcsök, még akár hetente is egyszer venni).Sportolás az iskolában történő testnevelés órák, heti 3 és egy + dupla óra, ami szerintem kicsit kevés.

Még azt szeretném kérdezni, hogy nektek van valamilyen sportotok amiket elkezdtetek, és megkedveltétek?

2016. dec. 2. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Az étrend alap. Persze, lefogyhatsz csak mozgást rátéve a normál étkezésedre, de nem lesz jó, ha nincs jó étrended. Nincs pénzed hetente venni zöldséget?! Ez tragikus. Akkor mire van? A zöldség nem drága, ha megfelelőt veszel.

Én is szeretek enni, mégis életmódot váltottam, drasztikus étrendbeli változtatásokkal (ami nem kell mindenkinek, de nekem igen s jó is az), nem értem az összefüggést. Persze ha szeretsz igazán sokat enni, akkor valóban kelleni fog a sok mozgás...

Én túrázom és testépíteni próbálok, súlyzókkal, de az a te korodban még korai. Akármit mozoghatsz szinte, ami vonz. Sokan futnak (s még élvezik is, amúgy a szívnek, keringési rendszernek jó, egész sok kalóriát éget, miegymás), de biciklizhetsz, úszhatsz, tornázhatsz, járhatsz különféle sportokra...

2016. dec. 2. 17:32
 2/3 anonim ***** válasza:

A 20-25 kiló fogyásról mondj le, 50 kilósan=kórosan soványan egy FEJLŐDŐ szervezet nem képes egészségesen fejlődni...

55-60kg lenne egy egészséges, tartható cél.

2016. dec. 2. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja igen, ezt az első hozzászólásomban nem írtam, mert addigra másra koncentráltam, pedig fontos.

Brutális lenne akkora fogyás s ne a számokat nézd, kérdező, hanem a kinézetet. Valamiért sok kislányt a testsúly kilókban kifejezett értéke érdekel, pedig az nem számít.

Válthatsz egészségesebb életmódra, de ne menj rá a fogyásra nagyon, ne számolj, ne pörögj rá... S főleg ne akart csontsoványra fogyni.

2016. dec. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!