Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le 8kg-ot?

Hogyan adjak le 8kg-ot?

Figyelt kérdés
164cm magas vagyok és 68kg.Minden nap futok 2km-t amit 5 perc alatt teljesítek.A táplálkozásommal van probléma.Már vagy 1 éve próbálom leadni ezt a felesleget de egyszerűen nem meg le.Napi 2× 3× eszek.Reggelizni nem szoktam,délután 2 kor eszek utána pedig este 8 fele.Keveset iszom, naponta 1 litert kb vagy 1,5-öt.Csak Nesteát iszom és tejet.

2016. dec. 2. 00:43
1 2
 1/13 anonim válasza:
Egyél napi 5x kis adagokban SOHA ne hagyd ki a reggelit. Egyél sok gyümölcsöt, friss zöldséget, fehérjét (hal,csirkehús, tojás, rizs) ügyelj a kalória bevitelre, sportolj rendszeresen minimum fél órát naponta és ha ragaszkodsz a tejhez alacsony zsírtartalmút igyál a cukros nestea helyett pedig ásványvizet napi 2-2,5 litert. És csökkentsd a zsír, cukor és só beviteled
2016. dec. 2. 01:01
 2/13 anonim ***** válasza:

Az nem számít, hányszor eszel, ha az neked jó, az összbevitel a döntő. Vagyunk páran, akik sose fogynának le 3 étkezéssel, csak ha éhesen hagynák magukat, ami nem esik jól.

Nem írtál az étrendedről...

2016. dec. 2. 01:06
 3/13 anonim ***** válasza:

2 Km 5 perc alatt? :) Valamit elütöttél szerintem.

Reggelizz minden reggel. 50g zabpehelyből már elég korrekt reggeliket ki lehet hozni, ízesítésnél is lehet variálni, nekem a cukrozatlan holland kakaóporos a kedvencem édesítővel, plusz pár szem aszalt vörösáfonya bele.

Ebédig ehetnél valami rostosat, egy almát például. Délben próbálj fehérjét enni zöldséggel, meg egy kis rizzsel mondjuk. Vacsorára meg túró natúr joghurttal, vagy rántotta. Nesteát felejtsd el, ha nagyon rá vagy állva a teákra, akkor inkább főzz otthon filterest, amit citrommal ízesíts. Plusz heti 2-3 alkalommal mozogj legalább fél órát. Ezzel a módszerrel lazán lemegy az a 8kg tavaszig.

2016. dec. 2. 02:43
 4/13 anonim ***** válasza:

5 perc alatt 2 km?

Azt kötve hiszem :)

2-3 étkezés kevés. Minimum 4-5 legyen (3-4 óránként),reggeli is mindenképp!

Mit szoktál enni egyébként?

2016. dec. 2. 07:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már attól fogynál, ha tej és Nestea helyett mentes ásványvizet innál. Bár nem tudom, miket eszel.

A só- és zsírcsökkentés értelmetlen és káros, a cukrot érdemes kiiktatni, lisztes ételeket minimalizálni. Nagyon sok zöldséget egyél, amennyit csak tudsz, és kellő mennyiségű fehérjét és zsírt (étolaj felejtős). Egy kis gyümölcs sem árt édességek, nasik helyett.

2016. dec. 2. 08:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Nesteában nem kevés cukor van, tej is elég sok tápanyagot (cukor, zsír, fehérje) tartalmaz, folyékony étel valójában.
2016. dec. 2. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Szénsavmentes vizet kéne inkább innod. Én kicsit magasabb vagyok nálad, de én is 68 kiló voltam fél éve. Aztán megváltozott az életvitelem, megyek fel alá, mint pók a falon, enni se időm, se kedvem nincs, legtöbbször napi 1x eszek egy kisebb adag kaját, ami nem hízlal, meg ha van itthon akkor gyümölcsöt. És úgy, hogy mellette dolgozok kisebb fizikai munkát, mellette megyek mindenhova, és így vagyok most 59 kiló, és megy fokozatosan lefelé (max napi 500 kalóriát viszek be, ami kevés, de hatásos). A titok nyitja, hogy ne egyél 6 óra után, reggel 7-től este 6ig próbáld korlátni az étkezésed.
2016. dec. 2. 15:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Én szerintem is a cukros italok tehetnek róla. Viszont nagyon nehéz lesz átszoknom mentes vízre.két éve még a kólával voltam így,szinte csak azt tudtam meginni,és csak a nesteával sikeult leszokni.És igazatok van tényleg elírtam :D 1.5 km-t futok hetente 5x és nem 5 perc hanem 3 perc 45 mp körul végzek vele,már négy éve ezt csinálom.Általában a reggelit azért hagyom ki mert délben kelek fel és akkor az már ebéd lenne.
2016. dec. 3. 19:07
 9/13 anonim ***** válasza:

"max napi 500 kalóriát viszek be, ami kevés, de hatásos). A titok nyitja, hogy ne egyél 6 óra után, reggel 7-től este 6ig próbáld korlátni az étkezésed."

Jó hízékony leszel ilyen koplalás után, de addig is zsírosodsz.

Hat után nem evés hülyeség, a napi összbevitel számít, nem az időpontok.

2016. dec. 4. 16:07
 10/13 anonim ***** válasza:
A 7-es nekem is anorexiagyanús... Nagyon kevés az az 500 kalória, főleg hosszabb időn keresztül.
2016. dec. 4. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!