Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le 8kg-ot?

Hogyan adjak le 8kg-ot?

Figyelt kérdés
164cm magas vagyok és 68kg.Minden nap futok 2km-t amit 5 perc alatt teljesítek.A táplálkozásommal van probléma.Már vagy 1 éve próbálom leadni ezt a felesleget de egyszerűen nem meg le.Napi 2× 3× eszek.Reggelizni nem szoktam,délután 2 kor eszek utána pedig este 8 fele.Keveset iszom, naponta 1 litert kb vagy 1,5-öt.Csak Nesteát iszom és tejet.

2016. dec. 2. 00:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja. Ne ajánlgassunk már kőkemény koplalást, amibe még a minimális fehérje és zsír se fér bele... Tápanyaghiányos, nemcsak izombontó és sokkoló a testnek.

Amúgy ha valaki éjfélkor viszi be az 500 kcal-ját, ugyanúgy fogy s ugyanúgy ropopant egészségtelen hosszabb távon (bár nekem 1 nap után is az lenne, nem vagyok koplalós fajta már fizikailag sem, nemhogy lelkileg és szellemileg).

Az este 6-os korlátnak semmi értelme. VAN, akinek az pont jó, de hogy miért terjedt el, hogy ez egy szent mágikus határ, fel nem fogom.

2016. dec. 4. 18:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Keveset iszol. A hízás egyik leggyakoribb oka az, hogy máj nem tud a felgyülemlett méreganyagokkal megbirkózni, ezért zsír formájában elraktározza, "félrelöki" azt, hogy majd ha lesz rá ideje, feldolgozza. Csakhogy a mai élelmiszernek csúfolt vackokból folyamatosan kapja az utánpótlást.

Igyál bőségesen VIZET, hogy legyen, ami kimossa a felesleges méreg nagy részét.

2016. dec. 4. 18:33
 13/13 A kérdező kommentje:
A víz ivás lesz a megoldás :D. Most lebetegedtem és fogytam 3 kilót
2016. dec. 7. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!