Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miket ajánlanátok?

Miket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
58 kiló vagyok. Lehet hogy ez nem tűnik olyan nagyon soknak de az utóbbi 1 év alatt növesztettem egy szép kis úszógumit. Ha mindennap végzek hasizomgyakorlatokat és egészségesen étkezem, akkor körülbelül menyi idő mÚlva fog látszódni az eredmény? (légyszives az aki flegmáskodás cáljából válaszol az inkább spóroljon magának időt és mennyjen tovább) 20/l
2016. dec. 1. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:

A hasizomgyakorlattól nem fogysz. Én mindenre edzenék, az többet segít s amúgyis mindenre kell. S némi aerob edzés sem árt, az már kalóriát is rendesebben éget s nem is jó folyton erősíteni, de mozgás azért több kell.

Az egészséges étrend remek, de az sem fogyaszt automatikusan, illetve ha téged igen, akkor szerencsés vagy. Kalóriadeficitre van szükség, egy jó étrend ebben azért sokat tud segíteni, ahogy a mozgás is, mivel megnő a kalóriakeret.

2016. dec. 1. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!