Hogy fog ez a sok bőr eltűnni?
Nagyon kövér vagyok, életmódot váltottam, és már 7 kilót ledobtam, de szerintem a hasamon a bőr ott fog maradni.
Hiába iszom sokat, eszek zöldségeket, tornázok és krémezem.
Akkor így miért éri meg lefogyni?
Ha nem hirtelen fogysz le, hanem aprankent, es folyamatosan edzel, hasra is, es nem 50 kg leadasarol van szo, akkor jo esellyel osszeugrik kb masfel-ket ev alatt (maximum 20-25 kg leadasakor)
Lefogyni mindenkeppen megeri, marcsak az egeszseged miatt is.
7 kiló az semmi... Meg sem fog látszódni a bőrödön. Már azt hittem 70 kiló mínuszról beszélsz.
Na, ott már valós. Itt nem!
én 50 kilót fogytam.
nem gyorsan, 2 év alatt.
a bőr megmaradt. ez van. nem azért fogytam le, hogy másoknak tetsszem. magam miatt csináltam.
Amúgy, ha ruhában vagyok, nem látszik annyira. Annyi látszik, hogy az alkatomhoz képest a hasam kicsit nagyobb, mint szeretném. de nem érdekel :) így is nagyon, nagyon boldog vagyok az eredménnyel, hidd el, és te is nagyon, nagyon boldog leszel.
Egy jó tanács. Ha gondolkodsz azon, hogy sikeres fogyás esetén plasztikai műtéttel eltünteted a maradék bőrt, akkor mindenképpen menj el a háziorvosodhoz, még most.
Ugyanis bizonyos BMI index csökkenés felett a TB fizeti a plasztikai műtétet, HA tudod bizonyítani, hogy hány kilóról fogytál le. Tehát menj el a háziorvoshoz, egy általános vizsgálatra, méresd meg a súlyodat, és dokumentálja.
Én pl. a fogyásom előtt 15 évig nem voltam orvosnál (nem vagyok beteges típus), és a súlyomat utoljára középiskolában mérték "hivatalosan". Plasztika műtét TB-re tehát ugrott (mondjuk amúgy sem vállalnám be én, de hátha téged érdekel a lehetőség).
7 kiló ment le eddig. 93-ból 86 lettem, és 157 centi vagyok.
Én is magam miatt csinálom, és magamnak akarok tetszeni. Nem tetszik nekem a lógó bőr.
Na mindegy, meggondolom. Így tényleg nem tudom, megéri-e. Egészség része... hát nem tudom, engem nem vigasztal meg egy jó vérkép, ha úgy nézek ki, mint egy szörnyszülött.
"Egészség része... hát nem tudom, engem nem vigasztal meg egy jó vérkép, ha úgy nézek ki, mint egy szörnyszülött."
Nem vigasztal a jó vérkép? Akkor zabálj, és 40-50 évesen halj meg szívrohamban, agyvérzésben. Ekkora magassághoz, ekkora súllyal is szörnyszülött vagy.
" ha úgy nézek ki, mint egy szörnyszülött"
Mar most ugy nezel ki...
Én 2,5 év alatt fogytam le 99 kg-ról 66 kg-ra. Rendes étkezéssel, sporttal. Mivel fiatal vagyok, illetve lassan fogytam, ezért a bőröm is visszahúzódott. Nézz utána Őrfalvy Gusztáv történetének, nézd meg a képeit, videóját, hogy honnan hova jutott. Ha neked az sem lesz elég motiváció, akkor csak sajnálni tudlak.
Keress rá facebookon: Gusztáv Őrfalvy
Nézd meg a képeit, videóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!