Hogy tudnám eltűntetni a tokám? Nem vagyok egyáltalán kövér, mostanában még fogytam is, de nem akar eltűnni. A plasztikai sebészt nem tartom jó ötletnek.
Ú, emiatt szerintem nem szükséges plasztikai sebészhez fordulnod.
Szoktál tornázni? Az nagyon jó tokaeltüntető (is). Komolyan.
Tehát én nem is a fogyókúra kategóriában tettem volna fel a kérdést.
Megoldhatod a helyzetedet, ha elkezdesz tornázni, edzeni.
Amennyiben kiindulásnak szeretnél egy jól összeállított gyakorlatsort, kezdheted a Callanetics-szel, de ügyelni kell a gyakorlatok helyes kivitelezésére.
Ide is kattinthatsz:
Plusz egyéb nyelveken is ajánlom a keresést.
Nem is szükséges sok idő a toka megszűnéséhez.
Ne aggódj a torna miatt, a Callanetics gyakorlatait otthon is le tudod nyomni.
Biztos, hogy minden téren előnyre válik a mozgás, de azért ésszel érdemes azt is csinálni.
A nyakról van szó (ebben a kérdésben ez a fő téma), ott figyelni kell az ízületekre, nem szabad kapkodni.
Gyógytornáknak is utánanézhetsz vagy némely jóga ászana is jól jöhet neked.
Amennyiben a tokádban levő zsírt tok veszi körül, akkor tornáztathatod te bármennyit, nem fog sajnos eltűnni (nálam sajnos ugyan ez a helyzet). Világ életemben vékony voltam (kivéve terhesség alatt), de már gyerekkoromban is volt tokám sajnos. A sebészem, aki már többször műtött megvizsgálta, zsírleszívással el lehetne tűntetni szépen, csak utána egy darabig speciális szorítókötést kell viselnem, amit most a gyermekeim miatt még nem akarok bevállalni (nehogy megijedjenek). Elmondta az orvosom azt is, hogy ha leszívja a zsírt, az oda nem fog visszajönni, hoszen a zsírsejtek száma csökken. Ha hízom is, akkor a maradék zsírsejtek fognak "hízni".
Remélem tudtam segíteni!
Esetleg nézd meg ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=hkSf0eQUSgE
Itt egy cikk, amelyben az eljárásról van szó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!