Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet felszedni husis (vagy akár kövér) csajt?
Nekem van egy tuti módszerem, anno én is így kaptam meg pár dagi csajt egy, akár több éjszakára is.
Tehát; kezdetnek kell egy damil és egy jó zsíros baconszalonna. A szalonnára rákötözöd a damilt (jó szorosan és többször, mert ezek képesek és lerágják), majd kilógatod az ablakodon pár percre/órára. Ha van 500 méteres körzetben dagi csaj, biztosan ráharap. Ezután szimplán felhúzod az előre felszerelt csörlővel. Mintha bálnára vadásznál, csak humánus módszerrel. Fontos, hogy legyen betárazva a szobádban még vagy 2-3 kiló a szalonnából, vagy hasonló zsíros/cukros kajából, mert csak addig marad, amíg talál táplálékot. Amíg eszik, te nyugodtan töcskölheted, nem fogja zavarni. Dupla fogást is megkockáztathatsz, ha nem húzod fel egyből kapás után a hölgyet, hanem megvárod, amíg a szerencse folytán egy másik, nagyobb, az előbb említett dagira harap rá. Így ugyan lesz munkája a mechanikának, és remélhetőleg nem füstöl el a csörlő, de ha behúzod, akkor olyan lesz az aktus, mint a fordított hamburger: két vastag husi közé rakva egy vékony szelet fehérkenyér.
Sok sikert, jó pecázást!
Ez azért fájt. :") Nem vagyok egy modell alkat, de isten ments a szalonnától, a zsírban tocsogó ételektől és a gyorskajáldáktól.
Baromság.
Duci vagyok, de nem tudnànak felszedni szalonnával meg fánkal. Isten mencs...
Emìgy meg sok van utcán. Csak szèt kell nèzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!