Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek bejön egy kövér fiú is?
Eddigi tapasztalatok szerint sajnos nem igazán.
20F
Tudod hogy gond van a sulyoddal
Tudod hogy az ugynevezett lanyok nem igazan szeretik a kovereket
Ennek ellenere csak a kifogast keresed, nehogy valtoztatni kelljen
Sok sikert!.
A 4-es vagyok(egyebként lány)
Miért is kéne változnia?? Legalább nem olyan egoista, beképzelt, gerinctelen ,mint a mai fiatalság 99,99%-a.. Vannak kivételek, de nagyon kevés. Inkább járnék kevésbé "ideál" kinézetű férfivel akinek jelentek valamit, mint olyannal aki még emberszámba se veszi a másikat az egója miatt, mert ő olyan "fullos" hogy 'bármit meg tehet bárkivel'... Mert a külsőségeken, látszaton alakuló 'kapcsolatnak' nincs nagy jövője...
Szintén 4-es az előző kommentelőnek.
Az csodálatra méltó, hogy volt erőd változtatni, de nem mindenkinek van ennyi akarat ereje, inspirációja. Nem mindenki tudja magát rá szánni.. Én csak azt mondom, hogy ezért senkit nem kell elítélni addig míg meg nem ismertük, nem kell felette ítélkezni és tanácsokat sem kell adni, ha ő nem kéri.
Kérdésem: Miért jó az ha több lánynál van esélyed? Miért nem az a fontos hogy egy lánnyal legyél boldog? Nem tarthat örökké, nyilván.. De minden okkal történik.☺
Szerintem nem ismerheted jobban a nőket nálam, mivel én egy vagyok közülük 'barom arcú'...grat, itt látszik a jövő nemzedékének inteligencia szintje na ez az ami kár...
Egyáltalán nem kár őt ösztönözni mivel remélhetőleg van még lány aki hozzám hasonlóképpen gondol egy párkapcsolatra. És ha segíteni nem tudsz inkább maradj csendben drága...
Szerinted a srác mennyire lehet padlón ha ilyen kérdést ír ki?!
Majd pont arra vágyik, hogy valaki még mélyebbre taszítsa ugye? Valószínű.. Főleg úgy hogy nem reménytelen semmi.
Eren gondolkozz el te IQ-fighter és ülj vissza az iskolapadba még vagy 2-3 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!