Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akiknek bejön egy kövér fiú is?
Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalatok szerint sajnos nem igazán.
20F
2015. nov. 2. 23:49
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm (az értelmesebb) válaszokat, változtatni fogok.
#4: ;)
2015. nov. 3. 00:58
12/17 A kérdező kommentje:
Amúgy padlón azért nem vagyok, de jó lenne már valaki :D
2015. nov. 3. 00:59
13/17 anonim válasza:
Szerintem menny ki a kertbe azt ás egy 4x4 méteres gödröt azt ásd el megad....
14/17 anonim válasza:
Hallod te kislány akkor menj vedd be neki de mindenki tudja igazából összese jönne egy normál nő se dagadt fiúval csak a netten álszentek vagytok
15/17 anonim válasza:
A normális lányok nem ez alapján ítélnek meg embereket. ;) szóval te nem a normális lányokról, hanem a 'tucat' lányokról beszélsz akiknek nincs egyéniségük mert külsőre is és belsőre is mind egyformák mert kiölik a személyiséget magukból, hogy a mai 'társadalmi elvárásoknak' megfeleljenek és menőnek érezzék magukat, mert ők jobbak mindenkinél.. <- ők nem a normális lányok.. A normális lányoknak van személyisége (és itt nem arra kell gondolni, hogy mind bányarém) mert sok normális lány van csak leszarják őket mert nem megy a sok birka után... Hát ennyit a normális nőkről és a 'fejlődésről' de még a társadalomról is..
16/17 anonim válasza:
Nekem is egy duci fiú tetszik és ha megtalálják a közös hangot veled biztos tetszel majd nekik
17/17 anonim válasza:
Úristen egyes embereknek mennyire nincs érzelmi intelligenciájuk!!!!!! Miért nem lehet szépen kifejezni magunkat akkor is ha valami nem tetszik pl: ilyen hogy ásd el magad az elég durva. Amúgy nekem vannak olyan duci fiúk akik bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!