Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor kell elkezde...

Szerintetek mikor kell elkezdeni fogyózni?

Figyelt kérdés

2016. nov. 28. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
alakvaltozas.blog.hu
2016. dec. 4. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Érdekes vélemények vannak itt... Nos, nekem igenis fontos 35-40 évesen a külsőm, sokkal inkább, mint fiatalon volt. Le akarok fogyni és kigyúrni magam :D Szóval felszedni azt a pár kiló izmot, amit tudok naturálban. Sosem dagadtozott senki.

Eddig 20 kilót fogytam, szénhidrátcsökkentéssel (mivel csak az okozta a megfelelő kalóriacsökkenést), odafigyeléssel, trükkökkel, kísérletezéssel... Kinek könnyebben, kinek nehezebben megy.

2016. dec. 4. 19:03
 13/14 anonim ***** válasza:
El sem kéne hízni..
2016. dec. 15. 14:51
 14/14 anonim válasza:
A fogyózás nem megoldás! Alapvetően sokat kell mozogni (már amennyi lehetséges),ha pedig van rajtad egy kis felesleg akkor talán jobban oda kell figyelni az étrendre, ez alatt nem azt értem, hogy 3 hónapig kefíren kell élni, hanem csak annyit olyan minőségben vigyél be tápanyagból, amennyit a szervezeted kíván. Remélem segítettem :)
2016. dec. 28. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!