1/14 anonim válasza:
Amikor elkezdenek jönni a plusz kilók, akkor érdemes odafigyelni, hogy ne alakuljon ki nagy túlsúly, amit már sokkal nehezebb leadni.
2/14 anonim válasza:
A legjobb, ha az ember elég hamar elkezd szálkásítani, amint a testzsírszázaléka előnytelenné válik... Ha az ember nem ilyen (én se ilyen voltam, bár igazából lövésem sem volt, hogyan lehet nem rengeteget enni, ami eléggé akadályozott), akkor minél hamarabb elkezdi az ember, annál jobb. Nem a fogyózást, hanem az életmódváltást és a szálkásítást.
3/14 anonim válasza:
Mikor fogyózni akartam nevelőapám azt kérdezte meg vagyok őrülve? Minek nekem az? Le tudok hajolni bekötni a cipőm? Tudok járni? Ha igen, akkor meg mire?
XD azóta 64-ről 54re fogytam és még tart a folyamat
Szerintem onnantól érdemes amikor kezded rosszul érezni magad a bőrödben
5/14 anonim válasza:
Fogyózni nem érdemes.
Egészségesen enni és edzeni igen.
6/14 anonim válasza:
Olyan 2-3 kilo sulyfelesleg utan erdemes jobban odafigyelni, hogy ne torlodjon fel 5-10re.
7/14 A kérdező kommentje:
Harmadik kommentelo te mennyi ido altt fogytal le 10 kg es miket csinaltal es hogy vetted ra magadat ??
2016. nov. 30. 07:06
8/14 A kérdező kommentje:
Ja es ha vannak meg olyanok akik ilyen 10-20-30 kilótól szabadultak meg ázok hogy csináltak ?
-nem nekem kell mert en nagyon vékony vagyok csak tanácsokat kértek tőlem ez ügyben es mielőtt válaszolnék megkérdezek másokat is es így hátha jobb es erőteljesebb válaszokat tudok adni a barátaimnak
2016. nov. 30. 07:09
9/14 anonim válasza:
Kb 9 hónap alatt adtam le. Kalóriabázissal és eljártam kocogni is (bár ezt ritkán) és csináltam otthon ilyen félórás edzéseket (ezt gyakrabban) most viszont átmentem ilyen 500kalóriára és több sportra ami úgy látszik nem tetszik a szervezetemnek.
10/14 K...László válasza:
Egész kisgyerekkortól, egészségesen enni, és sportolni járni, mielőtt még nem tudatosul az, hogy a tanulás, az ész fejlődése fontosabb a külső megjelenésnél, és a munkanélküliség felszámolásához elengedhetetlen. Később már nem érzel igényt a lefogyásra, és mivel fiatal korban dagadtoznak, embergyűlölő, antiszociális is leszel, és egyáltalán nem lesz fontos a külsőd magadnak! Neked stabil életkörülményeid vannak így dagadtan,és magányosan, mások meg le vannak sz-va.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!