Mit szabad tonnaszámra enni?
Figyelt kérdés
Elnézést ha köztudott, de még kezdő diétázó vagyok. Van valami nasifél, amiből sokat szabad enni, rágcsálni?
Nem zöldségekre gondoltam, amit kicsit el is kell készíteni, hanem valami egyszerűbbre, mind pl. napraforgómag (amit tudom hogy pont nem szabad).
Szóval valami olyan kéne, ami elveszi az éhségérzetet. Előre is köszi :)
2016. nov. 26. 12:30
11/14 anonim 

válasza:

tanulj meg uralkodni magadon és normálisan étkezni, a túlzott rágcsálás és a kevés kcal pont csak a gyomrodat teszi tönkre, sőt még refluxot is kaphatsz.
12/14 anonim 

válasza:

lehet lepontozni attól még így van , nem az válaszom a lényeg h ne egyen kevesebbet, hanem h sokáig fél óráig óráig ne rágjon semmit mintha kb rágó lenne .
13/14 anonim 

válasza:

Kezdj el sújokkal edzeni, és sokkal többet ehetsz...
14/14 anonim 

válasza:

Ha össze vissza eszel azt nem fogja torelálni a szervezeted. Hosszú távon próbálj leszokni ne a kaját használd pótcselekvésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!