Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit szabad tonnaszámra enni?

Mit szabad tonnaszámra enni?

Figyelt kérdés

Elnézést ha köztudott, de még kezdő diétázó vagyok. Van valami nasifél, amiből sokat szabad enni, rágcsálni?

Nem zöldségekre gondoltam, amit kicsit el is kell készíteni, hanem valami egyszerűbbre, mind pl. napraforgómag (amit tudom hogy pont nem szabad).

Szóval valami olyan kéne, ami elveszi az éhségérzetet. Előre is köszi :)

2016. nov. 26. 12:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Rágógumi.
2016. nov. 26. 12:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt se, 1-es, mert a fenilalanin fo.at. ;)
2016. nov. 26. 12:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A cél nem az, hogy "tonnaszámra" egyél valamit, hanem hogy megtanulj normálisan étkezni, azaz nem egész nap zabálni.

Olyan étel nincs, amiböl krolátlan mennyiséget fogyaszthatsz, mégsem hízol.

Amit nap közben is rágcsálhatsz (nem akármennyit, de nem kell túlságosan centizni), azok a (nyers) zöldségfélék, amiket legfeljebb megpucolni kell, mást nem. Ha alaposan megrágod ezeket, akkor sokág teltségérzeted lesz, annak ellenére, hogy csak kevés kcal van bennük.

2016. nov. 26. 12:58
 4/14 anonim ***** válasza:
Kígyó uborkát.
2016. nov. 26. 13:37
 5/14 anonim válasza:
68%

Pufikenyer:)

Puffasztott rizs kenyér. Sótlan.

Tonnaszamra ugyan nem eheted de étkezések között elropogtathatsz egy két szeletet. Ehseget teljesen elveszi, viszont konnyen emészthető, alacsony keloria tartalmu étel.

2016. nov. 26. 14:14
 6/14 anonim ***** válasza:
Saláta
2016. nov. 26. 14:50
 7/14 anonim ***** válasza:
Tonnaszámra semmit. Én nasinak mindig Korpovitot használok, néha joghurttal tolom.
2016. nov. 26. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem zöldségekre gondoltam" - hat pedig az az egyetlen opcio, ha valamibol sokat akarsz enni :)

Az en kedvencem a friss zellerszar, finom, ropogos, es egy kiloban van 100 kcal, tele rosttal. Probald ki!

2016. nov. 26. 15:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Tonnaszám semmit.

Viszonylag nagy mennyiségben: vizet, üres teát (azért egyeseknek a nagyon sok koffein nem jó), limonádét (természetesen azt is cukor nélékül), kalóriaszegény zöldségeket (van, amit nem kell elkészíteni, megfogod és hamm, pl. paprika, paradicsom, jégsaláta).

Miért akarnánk bármiből is iszonyat sokat enni? Nem így kell enni.

2016. nov. 26. 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja, az éhségérzetet pont nem a kalóriaszegény cuccok veszik el.

Nekem a zsír, tojás, olajos mag jó ebben, de te tapasztald ki. A fehérjék eleve jól állnak eme téren.

Ha nagyon zsírosan és szénhidártszegényen eszem, durván leeshet a kalóriabevitelem sokkal nagyobb fokú jóllakás mellett. De... ezekből nem eszem nagyon sokat, nem is menne.

Szóval nem tudom, hogy mégis mit akarsz, jóllakni vagy eszegetni valamit egész nap.

2016. nov. 26. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!