Kedves 46%-os,
ha már így megszólítottál, reagálok.
Nem osztom az észt egy mondatokban, hosszabb kommentben is adtam jó tanácsokat, amiket élettani ismereteim és saját fogyási tapasztalataim alapján írtam.
Ez az utolsó hozzászólásom, amire ilyen érzékenyen reagáltál, a kérdező alábbi kommentjére szánt válasz volt:
"107 kg vagyok.
Már voltam 90kg is. Sajnos mind visszajött.
Ismét elkezdtem a mozgást, az egészséges étrendet. Azért is kértem, hogy ne kíméljetek, mert ti is erőt adtatok nekem, hogy ez így nem mehet tovább!"
Igen, a kampányszerű, tarthatatlan étrendet beállító fogyókúrák egyenes következménye az, hogy minden leadott kiló visszajön. Néha kamatostul...
És igen, szerintem fontos lenne, hogy a kérdező ezt megértse. Különben megint csak lekoplal magáról x kilót, aztán megint visszatér a rossz szokásaihoz és megint visszahízik. Ez borzasztó kellemetlen, veszélyes, egészségtelen így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!