Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen gyakorlattal javíthatok...

Milyen gyakorlattal javíthatok a fenekemen? Hány kg-t kell még fogynom? Mennyinek nézek ki? [kép]

Figyelt kérdés
173cm vagyok.Eddig valahogy nem figyeltem rá de megláttam és elszomorodtam kell rá edzeni :( [link]
2016. jan. 22. 00:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Linkek közé entert, de legalább szóközt. Itt a javított verzió:

[link]

[link]

2016. jan. 22. 01:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Szívesen :)
2016. jan. 22. 01:19
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Telefonról jónak tűnt, direkt át is olvastam.:)
2016. jan. 22. 01:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a feneked nem kell fogyni csak ha gondolod futast ajanlok az mindenre jó:)
2016. jan. 22. 01:31
 5/14 anonim ***** válasza:

Szerintem fogynod nem igazán kell, de edzeni sosem árt. Attól kerekebb lehetne a feneked.

Szerintem ne egy adott gyakorlatot keress, hanem sportolj valamit rendszeresen, amit szeretsz csinálni. Hidd el, meg fog látszani. Ismerek olyat, akinek a ninjutsu-tól lett szebb alakja, de a csapatsportok is simán szebbé teszik az alakod. A röplabda szép combokat csinál például. Ha inkább egyedül edzenél, akkor mehetsz futni, ha konditerembe jársz, akkor egyrészt ott is lehet futni, de én imádom az ellipszis gépet is. A lényeg, hogy olyat csinálj, amit szerets, mert ha kényszer akkor kb két hétig fogod csinálni.

2016. jan. 22. 01:49
 6/14 anonim ***** válasza:
De azért ilyen előnytelen , munkásrúhát ne hordj. Nem nőies.
2016. jan. 22. 06:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Fogynod nem kell,de alakformáló gyakorlatokat érdemes végezned,hogy kerekebb legyen a popsid.Legjobb,ha edzőteremben végzed,mert otthon hajlamos az ember nem megfelelően csinálni:)

És az a pulcsi tényleg kicsit sem nőies..bár ha ez a stílusod,áldásom rá:D Csak ha már popsit formálsz,gondolom nőiesedni is akarsz.

19L

2016. jan. 22. 07:53
 8/14 anonim ***** válasza:
Lány vagy, vagy fiú?
2016. jan. 22. 08:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Lány,de a pulcsi tökmindegy :D

Egyébként 62 kg vagyok, farmert akartam venni, elszomorodtam a látvány, inkább edzek és majd veszek tavasszal! :)

2016. jan. 22. 09:22
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem vékony vagy, nehogy tovább fogyj!

A feneked konkrétan olyan, mintha nem is lenne.

Vagy ez a nadrág nagyon előnytelen.

Próbálj fel többfélét, mert a zseb állása, formája nagyon sokat tud változtatni. Szerintem mondjuk azok a legjobbak, amiken nincs zseb.

Fenekedre meg tornázz, hogy formásabb legyen, ha elégedetlen vagy vele. Neten van egy csomó gyakorlat.

Ebből a képből nem derült ki, hogy milyen, mert hogy nem látszik ebben a nadrágban egyáltalán.

2016. jan. 22. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!