Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-nak nézek ki? (Kép)

Hány kg-nak nézek ki? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

168 cm vagyok.

Ne kíméljetek.

2016. nov. 24. 14:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Szia! Én írtam a 40 kiló fogyást. Én pajzsmirigy alulműködéses IR-es vagyok, szerintem neked sem ártana egy endokrin kivizsgálás. Nem mindegy, hogy milyen diétát csinálsz! Meg kéne nézni, hogy nincs-e alapbetegség! Ha pl. neked is alulműködésed van és kapsz rá gyógyszert, az nagyban segíti a fogyást. Ugyan ez igaz az inzulinrezisztancia kezelésre - metformin, diéta, mozgás.

Szóval ha van valamilyen alapbetegséged és nem kezelteted, akkor szélmalomharc lesz minden megkezdett - és kudarc miatt hamar föladott diétád! Kérj orvosi segítséged, ezerszer könnyebb dolgod lesz!

2016. nov. 24. 20:47
 32/42 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves utolsó! Megkeresem az orvosom, és kérek segítséget. Hátha úgy könnyebb lesz
2016. nov. 24. 20:57
 33/42 anonim ***** válasza:
Tudod, az baj, ha abbahagyod az elkezdett jobb életmódot, ilyenkor a legtöbbeknek visszajön. Ez alkalommal ne hagyd abba :)
2016. nov. 24. 22:07
 34/42 anonim ***** válasza:
62%

Én először néztem meg a képet, és utána láttam, hogy válaszoltál időközben. Bevallom én 120 kg-nak néztelek.

Szerintem előttem már mindent leírtak. Az jó, hogy látod, hogy ez nem oké, és változtatni akarsz, de rá kell jönnöd a miértjére. Miért nem tudod megtartani a fogyást?

Érdemes elmenned egy kivizsgálásra, de abba is belegondolni, hogy valóban ÉLETMÓDOT váltottál-e. Ugyanis ha a diétát abbahagyod visszajön a plusz súly.

Én túl vagyok egy életmód váltáson, bár ekkora súly feleslegem nem volt. Kb 90-95 lehettem (nem mertem méreckedni) és lefogytam 68-ra. 178 cm magas vagyok egyébként. Ez volt 4-5 éve. Azóta is tartom a súlyom, de tudni kell, hogy soha nem étkeznék, lustulnék már el úgy, mint anno! A tiszta étkezés és a sport az életmód része kell legyen, akkor is, ha az elért alak már megvan.

Sok sikert Neked!

2016. nov. 25. 08:47
 35/42 anonim ***** válasza:
90%

Akkor én nyertem :D Írtam hogy 100-110 között.

Látom hogy előtte és utána is mikor megmondtad k.r.va okos volt itt mindenki.

Azt tudom javasolni hogy kalóriaszámlálással próbálj meg lefogyni.annyira a futást nem mondanám jó ötletnek, inkább biciklizz.

Étrended többségében fehérje legyen. Csirkehús, pulykahús, sovány disznóhús, tojás. Zöldségek, gyümölcsök, minimális szénhidrát és zsír.

Kerüld a cukrokat, zsírokat. Ne csipszezz, ne csokizz. Max csak étcsokit abból is 80%osat és abból is csak minimálisat. Napi 1500 kcal elegendő a fogyáshoz. Nem szükséges pontosan kiszámítani, elég megsaccolni hogy egy nap kb mennyit eszel. Ha lehet 5 ször egyél kicsiket. Este 6 után bátran ehetsz, javaslom a lassan felszívódó szén hidrátot vacsorára. Pl egy alma+ egy bögrényi puffasztott rizses zabpehely kefírrel összekeverve, vagy tejjel.

Edzések. Állíts össze egy edzéstervet. Fekvőtámasz, felülések, guggolás (bár a guggolást ilyen súlynál inkább hanyagold egyenlőre). Tescoban, Dechatlonban lehet kapni egykezes súlyzót, kb 6-8 ezer forint, vagy rendelsz webshopban ott még olcsóbb. És a súlyzókkal csinálsz különböző variáns edzéseket. 5 hónap alatt olyan 87re le tudsz fogyni ha kitartó vagy és nem esel a lustaság és a zabálás gödrébe.

És még egy fontos dolog. Napi 3- 4 liter víz legalább menjen be. Gyorsítja az anyagcserét.

Én is voltam túlsúlyos, én nagyjából így csináltam ahogy leírtam. 20 kilót fogytam 5 hónap alatt.

Ha gondolod írj privátban ha szeretnél tanácsot. :)

2016. nov. 25. 17:09
 36/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
2016. nov. 26. 16:47
 37/42 anonim ***** válasza:
Sok sikert! fog az menni!! csak tarts ki!
2016. nov. 28. 09:00
 38/42 anonim ***** válasza:
0%

"Ismét elkezdtem a mozgást, az egészséges étrendet."

A baj az, hogy te is kampányszerűen akarsz fogyni. Az étrendet, mozgást nem lehet abbahagyni. Soha. Ezt kell megérteni és elhatározni, és rögtön nem jön vissza a túlsúly.

2016. nov. 29. 15:20
 39/42 anonim ***** válasza:
És jön a 80%os, lepontoz mindenkit és osztja az észt. Miért nem lep meg. Rövid, rögös okítások alaptalan vádak, és erre vannak felpontozva.
2016. nov. 29. 16:42
 40/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2016. dec. 7. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!