Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van rajtam kb 6-7kiló súlyfelesleg amit le szeretnék adni, de nem tudom egyenlőre hogyan..

Leginkább annak örülnék, ha egy kb étrendet tudnátok mondani amivel már tudnék fogyni.

Egy napi étrendem : Reggelire: Egy ilyen szenvicset szoktam venni amibe minden van, de nem olyan nagy egy kis zsömle, amibe van sonka,tojás,uborka,vaj,paradicsom,paprika,sajt szelet

Ebéd: Menza amit suliba adnak, annak kb a felét szoktam megenni

Vacsorára: Most például rizs volt itthon meg illatos csirke mell kb olyan 15-17 kanál rizs meg 2-3 csík csirke mell volt kb ez egy napi étrendem.

E-mellet mostanában csak vizet iszom napi 2-3literel, meg 1-2 naponta egy fél szelet csokit szoktam megenni.

Ez az étrend (tuti nem a legegészségesebb), de ha van itt valamennyire hozzá értő akkor megmondaná hogy ez soknak számít-e vagy lehet-e ilyen étrend mellet fogyni?

Mozgás: Hát tesi órák ott probálom elégé meghajtani magam, meg itthon súlyzozás, felülés, guggolást, fekvőtámaszt szoktam ilyen 30-50-es számban kb 2szer egy nap. (régebben 4éven át karatéztam , lehet megint vissza megyek)

16f,75kiló,170cm

A kérdésem igazából az lenne, hogy mit lenne érdemes változtatni az étrendemen, és hogy mit tudnék itthon mozogni és abból mennyit kéne kb?

Illetve ha valaki fogyózik az a jó, ha sok vizet(folyadékot) iszik, vagy ha keveset?

2016. nov. 23. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Az étrendbe nem megyek bele, úgyis csak általánosságokat tudnék írni.

De vízből elegendő kell. Sosem hallottad, hogy fontos a megfelelő hidratáltság? Az egészségeddel játszol, ha keveset iszol.

2016. nov. 23. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:

De hát leírta a kérdező,hogy napi 2-3 l vizet iszik!

Diétánál, meg egyébként is sok folyadékot kell bevinni.A te napi 2-3 litered teljesen megfelelő.A többit majd a hozzáértők megválaszolják.

2016. nov. 23. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:

A végén kérdezte, hogy az a jó-e fogyózásnál, ha keveset iszik az ember, vagy az, ha sokat, erre írtam, hogy a kevés nem jó.

A 2-3 liter víz az OK :)

2016. nov. 23. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja,értem,akkor bocsi. :)
2016. nov. 24. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!