Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen tartom a...

Nagyon nehezen tartom a diétám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem birom ki hogy ne egyek egy nap legalább 2 sor csokit. A többi szénhidrátot ki tudom iktatni úgy ahogy az étrendemmel de a csokival mindig bűnbe esek. Mit tegyek?
2016. nov. 21. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de csak azt tudom mondani h akaraterovel. A ch addiktiv, akar a nikotin. Csokit eszel, felmegy a vercukrod, a szevezeted inzulint termel, lemegy a vercukrod es ujra kivanod. Mindez eleg rovid ido alatt. Le kell allni vele. Lehet indulatosabb leszel kicsit de nekem kb 2 het alatt beallt ra a szervezetem. Edzes utan iszom feherjet, van belole mindenfele izu, nekem segit abban, hogy ne kivanjam az edesseget.
2016. nov. 21. 17:25
 2/3 anonim válasza:
Ha muszáj étcsokit egyél inkább. Az egészségesebb és kevesebb benne a kalória.
2016. nov. 21. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:

S mi a probléma? Akkor egyél csokit. Vagy akadályoz? Mert nem kellene, persze nem tudom, milyen csoki, milyen étrendben...

S miért iktatnád ki a szénhidrátok zömét? Ha ugyan azt teszed, én már nem tudom, kinek mit jelent az a szó, hogy szénhidrát.

De ha zavar a csokifüggőség, akkor lehet, hogy életmódot kellene változtatni, amiben nem kívánod. Én is csokis voltam (jó, most is naponta eszem, de miért ne? cukor pont nincs benne és semmi más sem, ami zavarna és nem eszem sokat), de rájöttem, hogy az étrendem megfelelő megváltoztatása elég alaposan lecsökkenti a csokivágyamat. Ha sok szénhidrátot eszem, akkor sok édességre vágyom (elsősorban csokira). Ha keveset, akkor akár el is múlik az édességvágy teljesen. Tuti sokakra igaz ez. Nem kell óriási önuralom, csak máshogyan kell enni. Ha az más szempontból is megfelelő étrend, persze.

2016. nov. 21. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!