Hogyan szabaduljak fel mások elött, már nehezen tartom vissza magam?
Figyelt kérdés
Szeretek táncolni, zenére ugrálni, élvezni az életet, de olyan szégyenlös vagyok, hogy ez mások elött nem megy. Picit a külsöm is oka, fogaim miatt nem merek mosolyogni sem, mindig takargatom a szám ha nevetek. Szeretnék kitörni, ledönteni a falt magam körül, kívül zárkózott vagyok, belül hajt az a valami, és nem tudom hogy szaabduljak fel.2012. szept. 10. 12:57
1/6 A kérdező kommentje:
Nem csak a táncról van szó, hanem egészében nem tudok kibontakozni, felszabadulni pedig dinamikus vagyok.
2012. szept. 10. 12:59
2/6 milyen válasza:
A Király L. Norbi is tud mosolyogni pedig neki aztán van baja! Ha te jobb vagy ebből kiindulhatsz....
3/6 A kérdező kommentje:
Király L. Norbi nagyon nagy arc! :D. Félek az ismerösök reakciójától, hisz eddig nyugod voltam, zárkózott. Majd mondják majd hogy megbuggyantam..
2012. szept. 10. 13:18
4/6 anonim válasza:
Mi lenne, ha kezeltetnéd a fogaid? Ha megváltoztatsz magadon valamit, olyan érzésed lesz, hogy már más ember vagy, könnyebb újrakezdeni mindent! Én rengeteget fogytam, ezáltal sikerült "kitörni". Mindenkinek más ad önbizalmat! Merj változtatni! Felnőtt korban is lehetséges a fogszabályozás és megérdemled, hogy mosolyogj!
5/6 milyen válasza:
Figyu, nekem is volt az életemben pár olyan történet amikor "megbuggyantam". A haverok azóta is mint legtutibb sztorit emlegetik! Úgyhogy ne parázz! Csak lazíts!
6/6 anonim válasza:
Erre jók pl. a tudatmódosító szerek. Közülük amibe jó, megfizethető és legális is, buli előtt egy üveg pezsgő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!