Hogyan fogyjak le gyorsan és látványosan? 13/L légyszi gyorsaan!
Figyelt kérdés
Szeretnék gyorsan lefogyni nyárra. Minden reggel bicóval megyek suliba. oda-vissza ez kb 1km és mivel messze van, a napi testmozgás megvan. Magamról 13 éves vagyok 172 cm és 75 kg. szeretnék lefogyni 60 kgra. Milyen fogyókúrát ajánlanátok?2010. ápr. 29. 19:13
21/24 anonim válasza:
igazábol gyümölcsöt ne egyél ha le akarsz fogyni mert azokban rengeteg cukor van viszont azok helyet vagy igyál pezsgő tabletát vagy vegyél valamilyen vitamin tabletát ne egyél zsiros vagy olajos ételeket és cukros ételeket se egyél ne igyál semilyen cukros uditőt sőt inkáb csak vizet igyál mert minden üditő nagyon sokk cukor van és ugyebár az ember azzal hizik meg hogy többet eszik mint amire szükséged van és ahoz hogy e fogy pont az elenkezőjét kell csinálnod tehát kevesebbet egyél mint amire szükséged van igy alfogak tünni a zsirpárnák mert a szervezeted az fogja felhasználni és ha éhes vagy de nem akars enni akkor rágoz az elmulasza az éhséget és 18 után se egyél mert akkor az ember már nem anyira mozog igy amit akkor eszel az is csak le rakodik
22/24 Viktoria23 válasza:
Hát nézd én 12 vagyok 160cm és 65kg én úgy fogytam le hogy nem ettem édeséget olajos kajákat sokat itam és minden nap 30-50 edzetem és egy nap allat 2kg fogytam szóval ja tudom nem valami jó a helyesírásom bocsi a magyar nem a anyanyelvem hanem a Slovák magyarul beszélni tudok joll szóval bocsi
23/24 anonim válasza:
Én 5 napja csinálom és ez alatt már látok változást nem sokat de mar látok nem is beszélve arról hogy a közérzetem sokkal jobb. Személy szerint én azt csinaltam kevesebbet ettem és kajálás előtt nagyon sok vizet vagy teát ittam teát cukor nélkül és zöld teát ittam vagy citromfű teát. Sokat edzek ha futni van kedvem akkor futok vagy tudom ajánlani az appokat nagyon sok jó app van amit én szeretek de valakinek a youtube videók jönnek be. Jah és mindenképp elhagytam a cukros, édes ételeket sőt a tésztát is meg a kenyeret. Interneten nagyon sok jó recept van ha megkívánsz valamit vagy legyél kreatív dobj össze magadnak valamit.Nálam ezek váltak be. De mindenkinek más az ízlése vagy hogy ő hogy érte el a változást.
24/24 anonim válasza:
már régi a kérdés de: víz citrom lével és sóval xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!