Hogyan fogyjak le gyorsan és látványosan? 13/L légyszi gyorsaan!
leírom, ez tuti, nekem nagyon bevált. ha komolyan veszed, akkor nagyon gyorsan látványos fogyást érhetsz el.
először is iktass ki minden kenyés és tésztafélét. semmi olyan, ami lisztes. kenyér helyett ehetsz pufasztott búza vagy rízs szeletet.
iktass ki minden zsiradékot. semmi margarin, vaj, semmi zsíros tej. olaj nélkül kell főzni, ha főzöl.
végül pedig, ami a legfontosabb: nincs finomított cukor. semmi édesség, stb.
amit tehát ehetsz: gyümölcs, zöldség, puffasztott rízs vagy búza. hús, tojás, stb. egyél egyszerű ételeket. kevés főtt étel, inkább nyersen fogyassz mindent. este 5-6 után egyáltalán ne egyél. viszont igyál meg legalább 2 liter vizet naponta.
figyelem: én nem kezeskedem azért, hogy ez az étrend megfelel a korodnak, és az állapotodnak. csak azt tudom, hogy nagyon hatásos, és hogy egészségtelen semmiképp nem lehet.
a szénhidrátok elhagyása miatt egy pár napig gyengeséget érezhetsz, szédülhetsz, stb. ebben az esetben fogyassz természetes szénhidrátot (pl főtt rízs), de lassanként annak is csökkentsd a mennyiségét.
és végül, kegyelemdöfésként hetente 1-2 alkalommal tarts gyümölcsnapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!