Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le gyorsan és...

Hogyan fogyjak le gyorsan és látványosan? 13/L légyszi gyorsaan!

Figyelt kérdés
Szeretnék gyorsan lefogyni nyárra. Minden reggel bicóval megyek suliba. oda-vissza ez kb 1km és mivel messze van, a napi testmozgás megvan. Magamról 13 éves vagyok 172 cm és 75 kg. szeretnék lefogyni 60 kgra. Milyen fogyókúrát ajánlanátok?
2010. ápr. 29. 19:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
akkor már a görkori a legjobb. az kevésbe megterhelő, mint a futás, de sokkal több kalóriát éget, nem teszi tönkre az izületeket, viszont még menő is. :)
2010. ápr. 29. 23:15
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Nem bántás, de a 75 kilóddal, nemhogy 15 percet, de 30 másodpercet sem tudsz ugráló kötelezni. Napi 1km bringa az nevetséges... kb. 30 kcal-t égetsz el vele :) Egy óra bringa már ér valamit heti 4-5 alkalommal. Amit meg itt írt valaki hosszasan, hogy hogyan táplálkozz az egész jó. Tartsd be és lesz eredménye.
2010. ápr. 29. 23:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonló helyzetben vagyok, mint te: 163 cm 67 kg. Én most azt csinálom, hogy lecseréltem a köretet salátára, pl ma is csirkellemellet ettem grillezve salátával (uborka-fejese saláta- retek-kevés sajt). Sok vizet iszok, kenyért ha eszek akkor is csak reggelire, és csak rozskenyeret. Natúr joghrtot ehetsz még szerintem, meg alacsony zsírtartalmú tejet is ihatsz .

Sok sikert neked :D

2010. ápr. 29. 23:58
 14/24 anonim válasza:
89%
Az a lényeg, hogy egészságesen táplálkozz és ne hagyj el zsiradékot vagyis , min. oliva olajat vigyél be a szervezetedbe, mert erre szükség van. A szénhidrátot se iktasd ki teljesen, mert akkor honnan szerzel energiát?
2010. ápr. 30. 07:11
 15/24 A kérdező kommentje:
Okés köszi mindenkineek. Jah és tudok 15 percig ugrókötelezni -.- . Meg mostanában felüléseket meg törzsemeléseket csinálok. A fekvőtámaszt uutáloom.
2010. máj. 1. 11:14
 16/24 anonim válasza:
6%

szia!

én találtam egy nagyon jó oldalt ahol a testalkatodra mérten mutatja hogy mennyit kell edzened naponta h elérd céljaidat. én is használom és nagyon szeretem mert magyar és minden instrukciót megtalálsz! kis videókkal mutatja hogy mit kell tenned (az is magyar), és össze tudod állítani saját edzéstervedet is ! egy kérdő ívet kitöltve megállapítja azt is hogy milyen étkezési csoportba tartozol és leírja hogy mit ne és hogy mit egyél főképp.

linkelem neked azt a részt ahol regisztrálni tudsz. TELJESEN INGYENES!!!sok sikert!!!!

[link]

13/L

2011. ápr. 14. 22:49
 17/24 anonim válasza:
[link] olvasd el szerintem nagyon hasznos!
2012. nov. 6. 19:54
 18/24 anonim válasza:
Szia! Én is pont ugyanolyan helyzetben vagyok mint te voltál. Sikerült lefogyni? Ha igen hogyan?
2015. aug. 26. 22:27
 19/24 anonim válasza:
Ha mozogni is szeretnel akkor Rubint Réka oldalan edzel meg sok feherjet egyel
2016. márc. 31. 20:01
 20/24 anonim válasza:
Figyi ajánhatok fogyo kurás teát egy hét vagy kettö 3 kg én is 13 vok és nagyonjo 1szer 2szer naponta menybe a Gyogyszertárba és simán vehetssz magadnak, a tea lényege gyorsaban kiürülssz nem ajánlom suli idöben szerintem nem jo.
2016. nov. 9. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!