Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikor edzenétek ti, ha így...

Mikor edzenétek ti, ha így dolgoznátok, mint én?

Figyelt kérdés
Vendéglátásban dolgozok, 2 nap munka 2 nap pihi felállásban. Reggel 5től este 9ig. Minden nap kellene edzenem 25 percet, lehet ismeritek (focus T25) a kérdés, hogy inkább keljek fel reggel korábban, edzés, gyors tusi majd munka, vagy ha hazaérek este a 16 órás munkám után akkor edzek, tusi és alvás. Valaki van még így?

2016. nov. 20. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a pihi napokon edzenék csak, de legyünk őszinték, ha reggel meló előtt nem tolod le az edzésed, hidd el, 16 órás meló után semmi kedved nem lesz. :D
2016. nov. 20. 15:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a pihenőnapokon, vagy egy keveset meló közben(pár perc edzés, 1 óra meló, megint edzés stb). Fekvőtámaszt, húzodzkodást, guggolást bárhol tudsz csinálni. De leginkább keresnék másik melót, ez embertelen beosztás, 10 év alatt húszat öregszel majd.
2016. nov. 20. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, érzem, hogy nem biztos hogy menne munka után :) egyébként szeretem a munkám, most jól érzem itt magamat. De majd ha lesz gyerekem, nem ide szeretnék azért visszajönni. És mivel kiszolgálom a vásárókat,nem igazán tudom megoldani a fekvőtámaszt és barátait :) de köszönöm. Lehet kipróbálom, hogy a pihi napokon nyomok 2 blokkot. Így az 50 perc egy nap, és nem kell a munkanapokon is edzenem. Köszönöm :)
2016. nov. 20. 16:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Válassz más edzés fajtát a pihenő napokon edzz
2016. nov. 20. 17:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Régen bevált t25, gondoltam belevágok megint. De ha nem, akkor mit ajánlsz? Otthon végezhető kellene, majd tavasszal futni is eljárnék. Elsősorban fogyni szeretnék, és majd nyílván formásodni is.
2016. nov. 20. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Reggel abszolút. Akkor regenerálódtak az izmaid, jobban fogsz teljesíteni, mint munka után.
2016. nov. 21. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!