Éreztétek már úgy, hogy szívesebben dolgoznátok otthonról? Ha igen, akkor városban vagy vidéken laknátok mellette inkább?
Igen, bár nekem egy hibrid megoldás is jó lenne, hogy nem kéne mindig bemennem.
Vidéken laknék mellette.
persze, remélem pár éven belül teljesül is.
Ez a Bp 25 km-es körzete pont megfelel.
1, Igen, mert akkor egyéb tevékenységet is tudnék végezni;
2, A tevékenységtől függ, hogy városban vagy vidéken laknék-e (mellette) szívesen: ha pl.: író lennék, akkor vidéken, de ha pl.: távmunkás admin vagy bedolgozó, akkor városban.
Én most jelentkeztem egy otthonról végezhető munkára.
Igazából egy idő után nem olyan jó, mert én azért szeretem az interakciókat és az embereke, ( kivéve amikor utálom:D) de érted, hogy történik körülötted valami.
A legjobb tényleg az volt, amikor meg volt engedve, hogy egy héten 1 max 2 napot otthon lehetett lenni, na az nagyon szuper érzés volt. Mellesleg hatékonyság szempontjából is sokkal jobb volt, mint az irodából, mert mindegyikünk figyelt rá, hogy ne vegyék el ezt a kis élvezetet, mindenki ki akarta használni. :)
Tényleg ez a verzió a legjobb.
De ha sikerül az otthonról dolgozós, azt sem bánom, mert szerencsére a volt kollégáimmal még össze tudok futni ha nagyon kimozdulhatnékom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!