Ti inkább ha választani kell inkább fiúnál vagy nőnél vásárolsz szívesebben?
Figyelt kérdés
Érdekelne életkorodat is és a nemed is.2016. okt. 26. 11:50
1/19 anonim válasza:
Ez még sosem jutott eszembe, hogy akinél vásárolok, az nö vayg férfi.
2/19 anonim válasza:
Tökmindegy, kivéve fehérneműboltban. És esetleg a drogériában is jobban örülök, ha női kasszás van. Mindenhol máshol érdektelen az eladó neme.
5/19 anonim válasza:
Nem gondolkoztam még el ezen. De ja, drogériában nőnél szívesebben.
Egyetlen férfipénztárost látok gyakran az egyik szupermarketben, nála nem szeretek fizetni, mert mindig beszólogat. A múltkor abba kötött bele, hogy milyen csomót kötöttem a zacskóra, amibe almát válogattam. De ilyen lenéző, kioktató stílusban.
28/N
7/19 anonim válasza:
Egy drogériában inkább pasitól vásárolnék szívesebben, mert egy ellenkező nemű könnyebben meg tudja mondani, hogy melyik a "csábító" illat. 20/L
8/19 anonim válasza:
Ez de ostoba. A párodat kell vele elcsábítani, nem a pénztárosbácsit, cica. Drogériában meg tampont is veszel, nem csak eljátszol egy Chanel reklámot.
9/19 anonim válasza:
Amelyik előtt rövidebb a sor. :-)
10/19 anonim válasza:
Inkább nőnél. A férfi eladók közül van néhánynak az a szokása, hogy megjegyzéseket fűz ahhoz, hogy mit vettem vagy mi van rajtam, vagy hogy nézek ki. Az ilyen megnyilvánulásokat nem szeretem. Semmi köze hozzá. Neki az a dolga, hogy eladja a dolgot, aztán ne lássuk egymást soha az életben többé.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!