Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt hogyan dolgoznátok fel?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok (nem a legszebb de nem is annyira ,,csúnya")
A mai nap odamentem egy nagyon szép lányhoz akit meg is szólítottam erre kinevetett majd faképnél hagyott...
Most nagyon szomorú vagyok nem tudom,hogy lesz e esélyem a jövőben bárkinél is..Teljesen elbizonytalanodtam...
2016. okt. 31. 23:48
1/6 hosszúhajú válasza:
nem vagytok egy kategória. ő egy gőgös érzéketlen lány lehet, te pedig érzelmesebb és érettebb lehetsz. egy ilyen lánynál nem is lesz esélyed. olyan kell, aki egy kategória veled. nem külsőleg. értékekben.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ csak az a gond h nagyon bejött...
Még várom a véleményeket
2016. nov. 1. 00:02
3/6 anonim válasza:
Nyugi ilyen már velem is történt. Nem is egyszer! De ne mondj olyat h nem tudod h lesz-e esélyed mert 100% hogy lesz, csak várond kell.Tapasztalatból mondom.Az élethez nagyon sok türelem kell!Foglald le magad valamivel. 18/fiu
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
:)
2016. nov. 1. 00:07
5/6 anonim válasza:
Elozo vagyok. Az egy dolog h bejott neked. Felejsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!