Ti hogy dolgoznátok fel hogy nem fog sikerülni?
utoljára okt.8-án volt meg,14-én voltunk eggyütt aztán párom elutazott és 24-én délután tudtunk csak eggyüttlenni újbol,igy pont elsőre túl korán,másodjára túl későn voltunk eggyütt..
november elején fog megjönni,de nembirom elviselni a gondolatát se hogy ez a hónap oda van,és bárcsak bizakodhatnék..
van valami tanácsotok?
Végülis bizakodhatsz, mert a ciklus bármely pontján teherbe lehet esni... Rendkívüli peteérés is van. Extrém esetben állítólag pont hogy nem a rendes időben nagyobb az esély, érdekes az emberi test.
Nézd, ti megtesztek mindent, gondolom, nem ez az első eset, hogy az élet keresztbetesz valamiben, ezt azért illik kezelni, ha az ember már a családalapításnál tart. Nem kioktatásként írom, de ha ezen kiakadsz, akkor mi lesz később?
Honnan tudod, hogy nem sikerült?
Nekünk is így sikerült a harmadik terhesség, hogy pont a termékeny napok előtt és utáni időszakban tudtunk csak összebújni. Nem is vártam pozitív tesztet, csak elfelejtett megjönni. ;)
Most éppen vidáman rugdos a pocakban.
Miért veszed biztosra, hogy nem fog sikerülni?!
Amúgy hány naposak a ciklusaid? A 24.-e még lehet,hogy pont betalákt! :D Nekem 29 napos ciklusnál utoljára a 17. napon volt ovu(amúgy 15-en volt ált.), és babó is lett! ;)
nekem 25-27-29 naposak ,november elejen kene megjonnie
utolso szerinted van remeny??
Az én babám kis egy ilyen esélytelen hónapban fogant. A 9-14 cn-on nem tudtunk együtt lenni, el is engedtem a hónapot. En is dühös voltam, miért éppen azon a héten kellett elutaznia. Még a peteérést is éreztem, erre még jobban elkeseredtem, hogy tényleg esélytelen.
Aztán nem jött meg, pozi lett a teszt. A baba az első uh óta egy héttel nagyobb, kb a 7 cn-on fogant.
Amit peteérésnek gondoltam, már a beágyazódás volt, vagy csak bekepzeltem, hogy érzek valamit.
Mi előtte másfél évig vártunk rá, közben volt egy korai vetélésem is.
Nincs esélytelen hónap! Azt csak utólag tudod meg, vagy ha közben lh tesztelsz, vagy méred a hőd.
Drukkolok
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!