Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy dolgoznátok fel hogy...

Ti hogy dolgoznátok fel hogy nem fog sikerülni?

Figyelt kérdés

utoljára okt.8-án volt meg,14-én voltunk eggyütt aztán párom elutazott és 24-én délután tudtunk csak eggyüttlenni újbol,igy pont elsőre túl korán,másodjára túl későn voltunk eggyütt..

november elején fog megjönni,de nembirom elviselni a gondolatát se hogy ez a hónap oda van,és bárcsak bizakodhatnék..

van valami tanácsotok?

2016. okt. 26. 00:13
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Miota probalkoztok, hogy egy sikertelen honapot "fel kell dolgozni"?
2016. okt. 26. 00:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Végülis bizakodhatsz, mert a ciklus bármely pontján teherbe lehet esni... Rendkívüli peteérés is van. Extrém esetben állítólag pont hogy nem a rendes időben nagyobb az esély, érdekes az emberi test.

Nézd, ti megtesztek mindent, gondolom, nem ez az első eset, hogy az élet keresztbetesz valamiben, ezt azért illik kezelni, ha az ember már a családalapításnál tart. Nem kioktatásként írom, de ha ezen kiakadsz, akkor mi lesz később?

2016. okt. 26. 00:42
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom miota probalkoztok. En 8 eve varom a csodat. Ha mar te is ennyi ideje bizakodsz aterzem a helyzetedet. Ha nem akkor meg egy kis kitartast!!!
2016. okt. 26. 06:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem bizakodhatsz, mert én sok kismamával beszélek mostanában (mert szerencsére én is az vagyok ☺), és nagyon sok mindenkitől azt hallom, egy héttel kisebb/nagyobb a baba, azaz nem pont félidőben fogant. Nekem is kisebb egy héttel. De ne akard ennyire görcsösen, mert tapasztalatból mondom, hogy sokkal nehezebben jön össze. Nekünk akkor jött össze, mikor egy kicsit elengedtem a dolgot, mert rájöttem, hogy mit számít, ha egy-két hónappal később jön. Szóval nyugi! Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön!
2016. okt. 26. 06:54
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem szabad ennyire görcsösen akarni azt a babát.. Nekünk is több mint 1 évbe telt. Természetes úton. Addig amíg rá görcsöltem nem is sikerült.. És amikor már nem foglalkoztam vele akkor jött össze
2016. okt. 26. 07:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy nem sikerült?

Nekünk is így sikerült a harmadik terhesség, hogy pont a termékeny napok előtt és utáni időszakban tudtunk csak összebújni. Nem is vártam pozitív tesztet, csak elfelejtett megjönni. ;)

Most éppen vidáman rugdos a pocakban.

2016. okt. 26. 07:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért veszed biztosra, hogy nem fog sikerülni?!

Amúgy hány naposak a ciklusaid? A 24.-e még lehet,hogy pont betalákt! :D Nekem 29 napos ciklusnál utoljára a 17. napon volt ovu(amúgy 15-en volt ált.), és babó is lett! ;)

2016. okt. 26. 10:52
 8/10 A kérdező kommentje:

nekem 25-27-29 naposak ,november elejen kene megjonnie

utolso szerinted van remeny??

2016. okt. 26. 12:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Az én babám kis egy ilyen esélytelen hónapban fogant. A 9-14 cn-on nem tudtunk együtt lenni, el is engedtem a hónapot. En is dühös voltam, miért éppen azon a héten kellett elutaznia. Még a peteérést is éreztem, erre még jobban elkeseredtem, hogy tényleg esélytelen.

Aztán nem jött meg, pozi lett a teszt. A baba az első uh óta egy héttel nagyobb, kb a 7 cn-on fogant.

Amit peteérésnek gondoltam, már a beágyazódás volt, vagy csak bekepzeltem, hogy érzek valamit.

Mi előtte másfél évig vártunk rá, közben volt egy korai vetélésem is.

Nincs esélytelen hónap! Azt csak utólag tudod meg, vagy ha közben lh tesztelsz, vagy méred a hőd.

Drukkolok

21 hkm

2016. okt. 26. 12:42
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 vagyok! Persze, hogy van!!
2016. okt. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!