Almat kockara vagom 2liter vizet bele es egy egesz fahejat bele majd egy masik fahejat beletorni.azt mondta az ismerosom hogy 2honap alatt 16kilot fogyott pedig most szult.azt mondta olcso es hasznal is.mondom enis kiprobalom.
Ez úgy szar ahogy van. Szerinted tápanyag nélkül hogyan lesz energiád, ha csak ezt a kotyvaszt iszod? Normális étrend kell, szálkásító, napi két g fehérjével, testsúlynak megfelelően. Heti három-négy rendszeres, kb 1 órás testmozgás. Sok zöldség, abból bármennyit lehet, omega 3, komplex, normális vitamin. Elegendő alvás, pihenés, mentális egészség.
2016. nov. 18. 20:09
12/17 A kérdező kommentje:
Vizbe kell tenni.
Es nem csak ezt.emellett ugyan ugy ehetek csak kevesebbet es ebbol minden nap meginni 5-6poharral.nem kell leszolni emberek ez egy kerdes ha ugatni akarsz akkor menj az udvarra ugatni a kutyaddal .kiprobalom es ha mukodik az etrendem is ideirom.masok is kiprobalhatjak ha nekem sikerul.koszi a valaszokqt
2016. nov. 18. 20:23
13/17 Andi80018 válasza:
Akkor sok sikert:-) Ha úgyis ki akarod próbálni, akkor minek kérdezed, főleg, hogy aki picit is jártas a témában, úgyis megmondja, hogy felesleges.Most azt várod, hogy bólogasson itt neked mindenki, agyatlan.
2016. nov. 18. 20:47
14/17 anonim válasza:
Van az az alja szint,amivel nem kell foglalkozni. Nem képes befogadni az információt. Ennyi.
2016. nov. 18. 21:07
15/17 Andi80018 válasza:
Igen, már látom, hogy a löttyök és a két hét alatt fogyni akarok 20 kilót kategóriába sose kell írni... :-))
2016. nov. 18. 21:13
16/17 anonim válasza:
Köszi kérdező, de nem szándékozom élni vele, nekem bevált az eddigi étrendem.:) De neked sok sikert hozzá!
2016. nov. 18. 21:14
17/17 anonim válasza:
Már viccelni se szabad?
1,Az első válaszom szerintem megalapozott és komoly volt, tényeket írtam le, amikben nem tudom mi volt kivetni való, de mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!