Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyokura. Ez mukodik?

Fogyokura. Ez mukodik?

Figyelt kérdés

Ismerosom mondott egy modszert.

Almat kockara vagom 2liter vizet bele es egy egesz fahejat bele majd egy masik fahejat beletorni.azt mondta az ismerosom hogy 2honap alatt 16kilot fogyott pedig most szult.azt mondta olcso es hasznal is.mondom enis kiprobalom.

2016. nov. 18. 16:55
1 2
 1/17 anonim válasza:
A bele alatt mit értesz? Mibe bele?
2016. nov. 18. 17:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

És megfőzni nem kell? :)

Ha igen, az egy sima almakompót durván sok fahéjjal. Nekem ehetetlen lenne, azt hiszem. A fahéjnak vannak kedvező hatásai, de a 16 kiló 2 hónap alatt nekem gyanús, főleg, hogy fogalmunk sincs róla, hogy az illető mit evett emellett. De tudod mit, próbáld ki, aztán ha lesz eredmény az első 1-2 hét után, írd meg nekünk.

2016. nov. 18. 18:04
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Működik. Én egyszer csináltam meg ezt a keveréket, beleittam, és 10 perc múlva fél mázsát fogytam. És azóta sem híztam vissza.
2016. nov. 18. 18:12
 4/17 anonim ***** válasza:
#3-as leturmixoltad? ;-)
2016. nov. 18. 18:17
 5/17 anonim ***** válasza:
Evéssel lehet a legjobban fogyni, nem tudtad? Ilyenek például, hogy kalóriadeficit mind az ördög találmánya.
2016. nov. 18. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Igazából semmilyen fogyókúrás csodaszer nincs. Az, hogy valaki azt mondja neki ez meg az bevált, meg a neten írják, az még önmagában nem jelent semmit. Ne értsd félre, nem lehangolni akarlak, de ezek önmagukban nem sokat érnek, maximum tényleg van valami anyagcsere fokozó hatásuk, az könnyen lehet, de maximum csak egy kis segítségként funkcionálhat. Emellett biztos vagyok benne, hogy az az ismerősöd is tornázott rendszeresen, és nem ette tele magát soha. Én sem vagyok a nullkalóriás, meg csak csirkemelles diéták híve. Pont, hogy szerintem semmilyen csodadiéta, meg fehérjekúra stb nem a legjobb hosszútávon, aki valóban sokat szeretne leadni, és azt meg is tartani, az alakítson ki egy tartható, de viszonylag megengedő étrendet, hosszútávra. Legyünk türelmesek, ha a testünkről van szó. A kalóriát sem szabad túlzottan lecsökkenteni olyan 1500 kalória átlagban kell, ha mozgunk meg főleg.
2016. nov. 18. 18:22
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Ilyet ne is írjál neki, mert kitörölteti a válaszod. :-)
2016. nov. 18. 18:23
 8/17 anonim ***** válasza:
58%
#5-nek írtam.
2016. nov. 18. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

1. Ha valaki csak ezt eszi egész nap 2 hónapig, akkor működik.

2. Szülés után nem olyan meredek 2 hónap alatt 16 kilót fogyni, ugyanis ebből 10 volt a gyerek a többi cuccal, sokaknál pedig a szoptatás is lepörgeti a kilókat. Szóval a szülés is fogyaszt.

3. Próbáld ki aztán írd meg a Nők Lapjában előtte utána fotóval. Az összetételt szabadalmaztasd és palackozva sózd rá a többi fogynivágyó agyhalottra. Ha ezt megteszed, akkor sokat fogsz nőni a szememben.

2016. nov. 18. 18:39
 10/17 anonim ***** válasza:
#7 :(
2016. nov. 18. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!