Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok kaja egy napra?

Ez sok kaja egy napra?

Figyelt kérdés

KB:80g müzli fél deci tejjel

Gyümölcs saláta:

3kivi

1alma

1narancs

egy citromnak a leve

Tojásrántotta:

5db tojás

5szelet bacon(a bacon zsírjába sütöm meg)

17/f 55kg

2016. nov. 17. 05:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
miért híznál vissza? kicsit tömegelj, járj el edzeni, akkor esetleg formád is lenne.
2016. nov. 17. 11:12
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Nem akarlak elkeseríteni, de 70 kiló lenne a normális. Szerencsétlen :(
2016. nov. 17. 11:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézd, igazán nem vagyok a karcsú, nem izmos fiúk ellen, de ez a súly kevés. Néhány kiló minimum rád férne, akkor se lennél se hájas, sem izmos (ha jó arányban szeded fel), de vézna cérnaszál sem. Oké, nem látlak, tudom, hogy vannak sokkal vékonyabb fiúk is, de azok pláne nem néznek ki jól.
2016. nov. 17. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
EZ se!
2016. nov. 17. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:

#12: Ja, ha izmos akarna lenni valamelyest. 70 kilósan alaposan hájas lehetett... A párommal példálózom sokszor, harmincas fizikai munkás, akad rajta némi izom, csak nem sok, de sokkal, sokkal több, mint 17 évesen. 176/65 és kicsit fogyhatna, mert egy kis úszógumija van. Amúgy jól néz ki, persze izmossággal nem lehet megvádolni, így van, akinek nem tetszik. Egyszer azt mondta, a tányérjára akar izmot, erről azért majd később beszélek vele (én gyúrok s ezt fontosnak is tartom a hosszútávú egészségben, ha már az ember munkája, élete nem elég egy rendes izomzathoz).

Ez a "170 centihez 70 kiló kell egy férfinak" gyakori szólam, de ez elég sok edzést igényel, ha az ember nem akar hájas lenni. S erre nem mindenki hajlandó, van, akinek rohadtul nem is fontos, sőt. Ezt megértem, csak azt nem, ha valaki harmatgyenge izomsorvadtként akar mászkálni a világban.

2016. nov. 17. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!