Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet? A lábaim nagyon...

Sikerülhet? A lábaim nagyon vastagok. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

160 cm magas lány vagyok, és szeretnék kb 10 kilót leadni.

A lábaim nagyon vastagok:S ráadásul a sok zsír mellett izom is van...és hát a fenekem is elég nagyxD

mit tanácsoltok? ha eljárnák futni heti 3x(szünidőben mondjuk heti 6x), akkor lemenne a fölösleg? ezenkívül odafigyelnék a táplálkozásra is: sok zöldség, fehér hús, tejtermék(natúr joghurt, sajt, túró, kefír, stb...)gyümölcs, főzelék, leves

és meginnék napi 3-4 liter szénsavmentes vizet...

sikerülhet nyár végére?

ezenkívül hallottam, hogy a callanetics kiváló alakformáló. tudnátok írni nekem gyakorlatokat? vagy egyéb hatásos gyakorlatot?

előre is köszönöm:)

2010. ápr. 29. 10:56
 1/6 anonim ***** válasza:

SZerintem minden nap menj el futni, és mellette ha lehet azt a callanetics tornát is csinálhatod (nem ismerem, nem tudok hozzászólni, de hallottam róla)

A lábaid adottság miatt vastagok,(gondolom) igazán sosem lesz vékony, ha lefogysz akkor sem, de legalább formálódik, az már valami. Mellette diétázz is! Nyár végére sikerülni fog, talán előbb is ha komolyan csinálod.

Hajrá, sok sikert!

2010. ápr. 29. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindennap ne fuss, kivéve ha azt akarod, hogy tönkremenjen a lábad. Elég kétnaponta futni, vagy heti 4 alkalommal. :)
2010. ápr. 29. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:

"a lábaim nagyon vastagok. bővebben lent"

:DDDDDDDDDDDDDD

ne haragudj, de ez vicces így.

lábból nem nagyon lehet fogyni, ez alkati adottság. amit viszont kitaláltál, összességében véve nagyon jót fog tenni, és formálni fogod vele az alakod.

a vastag lábat nagyon jól lehet öltözködéssel korrigálni!

2010. ápr. 29. 13:04
 4/6 A kérdező kommentje:

lol

:DDDDDD hát igen:D

szted a magasszárú nadrág optikailag vékonyítja?

am köszönöm az összes választ:)

2010. ápr. 29. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:

mármint a hosszúszárú nadrág vagy a magasszárú cipő? :DDDD

nem kattantál te rá kicsit túlságosan is erre a lábtémára?! :DDDD

2010. ápr. 29. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:
meglehet:DDDDDD
2010. ápr. 29. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!