Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudom hogyan tudnék...

Nem tudom hogyan tudnék leadni 15-20kg-ot?

Figyelt kérdés

34éves 176cm 82kg-os nő vagyok. A terhességeim előtt is ennyi voltam mégis vékonyabb...

Vettem itthonra egy testanalizálós mérleget-nyilván nem 100%-osan pontos de szörnyet haltam mikor ráálltam.

43,9% azaz 35,95kg zsír

37,4% azaz 30,63kg izom

Hogyan tudnék ebből 15-20kg zsírt leadni?

A magasságomhoz elég-e ennyi izomtömeg vagy több kellene? A súlytöbblet nagy része a hasamon van.

A hozzáértő segitő válaszokat előre is köszönöm.

2016. nov. 14. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
google: szálkásító étrend nöknek
2016. nov. 14. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:

pont ugyanugy ahogy mindenki mas.

Dieta, sport.

2016. nov. 14. 11:01
 3/9 anonim válasza:
19%
Ne egyél 6 óra után. A sport csak 20% és sok idő. Uncsi. A kaja a lényeg.
2016. nov. 14. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
6 utan nem eves baromsag. nincs semmi jelentosege mikor eszel. Csak a kaloriamerleg szamit (meg nyilvan a makrok aranya, ha egeszseges akarsz maradni)
2016. nov. 14. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
66%

Az emberek meg mindig hisznek a 6 utan nem evesben? Gondolom az ordognyelv, flabelos, es norbiturmix is neked valo...

Kerdezo! Szalkasito ezrendre van szukseged. Irj privatot, szivesen segitek.

2016. nov. 14. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

A 6 óra utáni nem evés azért jó, mert a szokásos életvitel esetén kimarad egy étkezés ezzel, a vacsora, és ezzel csökken a kalóriabevitel.

Sajnos az egyszerű embereknek nem mindig megy a makrók meg a kalóriák számolgatása, nem is értik, ellenben egyszerűbb betartani az x óra után nem eszünk szabályt. Én a délután 4 órát javaslom.

Az időszakos koplalás hatásairól itt egy cikk:

[link]

Ennek lényege, hogy az evészetet napi 8 órába sűrítjük (pl. reggel 8-tól 4 óráig), a maradék 16-ban nem eszünk semmit. Bár ez a reggeli elhagyásáról ír, én a vacsora elhagyását jobb ötletnek tartom, persze egyéni preferencia kérdése.

Nyilván ez sem csodaszer és ha 6 tonna fánkot zabál az ember 8 órán át akkor semmit sem ér.

Ez egy alap egészséges életvitel mellett dob egy kicsit a hatékonyságon és a közérzeten. Magamon tapasztaltam!

2016. nov. 14. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző, az időszakos böjt valóban jó dolog annak, akinek az jólesik, akkor, amikor ez neki jólesik, de 4 után nem enni elég meredek a legtöbb embernek. Első körben tuti nem azzal kéne próbálkozni.

Az sosem merült fel bennem, hogy a 6 után nem evők kihagynák a vacsorát, ez rosszul hangzik, akkor megéheznek éjjel, nem? Egy nagy korai vacsora sokkal célszerűbbnek látszik. Van, akinek ez be is jön, persze nem mindenkinek.

2016. nov. 14. 18:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Persze, az időszakos böjt nem is való mindenkinek. Nem is kívánok senkit sem rábeszélni.

Én csak arra kívántam rávilágítani, hogy azért van létjogosultsága az x óra után nem evésnek. Nyilván nem mint kizárólagos módszer, de nem is totális marhaság.

A 4 óra után nem evés első hallásra valóban meredeken hangzik, de valójában a lényeg, hogy valahogy bírjunk ki legalább napi 14 órát nem evéssel. Ezt lehet máshogy is időzíteni.

Ha megszokja az ember, akkor már nem éhezik meg éjjelente, akkor sem ha kihagyta a vacsorát.

Nyilván az egészségtelen de kényelmes életmód elhagyásához mindenképpen akaraterő kell, legyen szó bármilyen más, egészségesebb életmódról.

2016. nov. 15. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki bármilyen módon próbált segíteni. Végül a kalória és a makrók számolása jött be. Január végén kezdtem és már 17kg ment le. Ja és izom és víz vesztés nélkül :)
2017. jún. 1. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!