Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 hónap alatt 20kg-ot hogy...

6 hónap alatt 20kg-ot hogy tudnék leadni? 14 eves fiu vagyok 92 kg

Figyelt kérdés

2015. jan. 1. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, mint ahogy a 20 kilonal valoszinuleg joval tobb felesleg sem fel ev alatt ment fel. Eletmodvaltas, napi szinten rendszeres sport, ezek azok, amik segithetnek. Nincs csodaszer, nincs csodakapszula, ehhez kemenyen dolgozni kell.
2015. jan. 1. 12:45
 2/5 Orsikacs válasza:

sZia . EN 3 honap alat fogytam 20 kot . 15 eves lany vagyok . 75 kg voltam es 55 lettem . Nem sportoltam semit csak hazimunkat vegeztem meg neha halgatam a radiot es 1-2 orat tancoltam ( ugraltam) .En ezt ettem

Reggeli: 1 szelet feher kenyer margarinnal megkenve vekonyan 1 paradicsommal es 1 uborkaval .

Ebed: 2 szelet felvagot mindegy hogy mi valami zoldseggel.

Vacsora: nm zsiros leves kenyernelkul ebbol anyit eszel mivel jol laksz . Ha teheted 6 utan ne egyel de ha ehes vagy egyel Grefuituot mert zsiregeto gyumolcs es segit az emesztesben . :)

Sok sikert :D

2015. jan. 1. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2015. jan. 1. 19:42
 4/5 anonim válasza:
Privibe küldök neked egy weboldalt és ott megtalálod a válaszodat! Különben testkontrollal lehet annyit lefogyni én most 10 kg adtam le 1 hónap alatt és még 10-et akarok mert lány vagyok 170 cm és 76 kg elég izmos alkat.... Szóval küldök neked egy weblapcímet de még nincs teljesen kész de a lényeg benne van!!
2015. jan. 2. 14:51
 5/5 anonim válasza:
Utolso! Engem is erdekelne, esetleg elbirnad nekem is kuldeni?
2015. jan. 3. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!