Édesítőszer vált ki inzulinválaszt?
Hallottam már ilyenről, úgy tűnik, van, akinek célszerű kerülnie az ilyesmiket is.
Engem nem érdekel, bármit eszem ketogén diétában, ha akarok, a fogyásomat nem fogja megzavarni (már ha épp fogyok valami szerencsés csoda folytán). Akinek bekavar, az hanyagolja. Egészség szempontjából pedig... Nem tudom elképzelni, hogy valami nagy inzulincibálás jelentkezhetne igen kevés ch mellett s az még rossz is legyen nekem. Amúgy a fahéjtól is óvnak, mert jelentős inzulinválasza van, ehhez nem értek.
Egyes fehérjéknek is különösen nagy inzulinválaszuk van, erre sem árt figyelni.
A fahéj épphogy stabilizálja a vércukor-szintet, csökkenti a kilengéseket.
Az édesítőszerek étvágyfokozók, mivel a szervezet több kalóriát vár miatta, hisz édes, de nem kapja meg, így éhséget vált ki.
Koszonom a valaszokat.
Es a termeszetben elofordulo edesitoszerek jobbak ilyen szempontbol?
Édesítőszer és édesítő szer közt is vannak csillagászati különbségek... van ami semmi inzulin reakciót nem okoz, sőt olyan is amivel olyan szinten semmit nem tud kezdeni a szervezet, hogy még a bélben sem szívódik fel, egyszerűen kiszarod...
Nem ennyi, hogy van a cukor meg az édesítő... millió féle édesítő van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!