Így ihatok ilyeneket fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja fogyózók. Étrenden sokat változtattam. Sajnos nem szeretem a vizet de nem ihatok ugye cukros üdítőket. De inni muszáj ugye egy nap sokat. Teát szoktam inni amit sok cukor helyett édesítőszerrel készítek. Kávét is édesítőszerrel, meg néha egy-egy nap iszok 100%-os narancslevet. Ettől sokat hízhatok? 16/L2016. febr. 23. 19:08
1/2 anonim válasza:
A narancslé nagyon cukros, vigyázz a mennyiséggel!
Az édesítőszer alapból nem gond a fogyás szempontjából (az egészség más kérdés, az édesítőszertől függ), de azért van, akinél bekavar, pl. folyamatos édességvágyat okoz.
Speciel én édesítőszer nélkül iszom a teát (ahogy azt már illendő rendes teánál) s a kávét is (a keserűt nem bírom, azért veszek olyan fajtát, ami nem nagyon az, játszom a mennyiséggel és főleg tejpótlékkal iszom).
A kalóriatöbblettől hízol.
2/2 Szabi.L válasza:
Nem valószínű, hogy ezen múlik a diétád, sőt a kávé segít is picit felpörgetni az anyagcseréd(tehát zsírégető hatása van), viszont a narancslét én hanyagolnám a helyedben vagy csaló étkezésnek számítsd be, mert elég sok a szénhidrát benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!